Cum s-a îngrășat Teo Trandafir. ”Am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme”

26.08.2020, 13:10
Cum s-a îngrășat Teo Trandafir. ”Am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme”
Cum s-a îngrășat Teo Trandafir. ”Am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme”

Teo Trandafir explica, într-un interviu, cum a ajuns să se îngrașe. Vedeta ajunsese să cântărească 140 de kilograme.

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus. În urmă cu câțiva ani, vedeta a apelat la opreția de micșorare a stomacului și a slăbit foarte mult, arătând acum foarte bine.

Despre perioada în care a luat foarte mult în greutate a povestit Teo Trandafir într-un interviu.

Vedeta a mărturisit că perioada adolescenței a fost una normală, dar lucrurile au început să se schimbe după ce a împlinit 21 de ani.

„Undeva la 21 de ani am început să mă îngraş. Pentru început au fost 25 de kilograme, din ianuarie până în septembrie. Mi-am dat seama că nu mă pot opri. Nu era din cauza mâncatului şi asta mă speria.

Cred că totul a avut o componentă hormonală. În momentul în care s-au schimbat anumite lucruri şi am devenit femeie, brusc am început să o iau razna şi asta fără a modifica dozele de mâncare.

Am stat şi m-am gândit în toate felurile. Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme. Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta”, spunea Teo Trandafir, potrivit libertateapentrufemei.ro.


„Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, mai spunea ea.

Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni vedetă

Teo Trandafir a fost vânzătoare înaintre de a deveni unua dintre cele mai cunoscute moderatoare de televiziune din țara noastră.

”Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, dezvăluia Teo Trandafir, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...