Ce fobie are Smiley. ”Am stat cu morcovul toată ziua”

23.08.2021, 13:32
Ce fobie are Smiley. ”Am stat cu morcovul toată ziua”
Ce fobie are Smiley. ”Am stat cu morcovul toată ziua”

Cântărețul Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut despre el. Artistul, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit ce fobie are. Acesta a mărturisit că se teme foarte tare de șerpi. ”Am stat cu morcovul toată ziua”, a povestit el despre momentul în care a fost pe o insulă unde a dat peste un avertisment privind șerpii.

Smiley a vorbit despre fobia sa față de șerpi într-un interviu pentru protv.ro.

Artistul a explicat ce frică a tras în momentul în care a mers pe o insulă unde exista o avertizare în privința șerpilor veninoși.

Ce fobie are Smiley. ”Deși nu m-am întâlnit niciodată cu șerpi veninoși”

„Dacă am o fobie? Da, șerpii cred”, a spus Smiley.

”Deși nu m-am întâlnit niciodată cu șerpi veninoși, da’ am fost odată pe o insulă și scria acolo: „Aveți grijă că sunt șerpi veninoși!” Știi cum am mers, am stat cu morcovul toată ziua”, a adăugat cântărețul.

Smiley are o relație cu Gina Pistol și au împreună o fetiță

 

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Recent, Smiley a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.  „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

citește și...