Ce bine se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubitul mamei lor, Diana! ‘Tot ce își poate dori un părinte’

18.12.2019, 14:55
Ce bine se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubitul mamei lor, Diana! 'Tot ce își poate dori un părinte'
Ce bine se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubitul mamei lor, Diana! 

Răzvan Simion și Diana Simion au divorțat în urmă cu patru ani, iar cei doi copii ai cuplului, Ianca și Tudor, au rămas în grija mamei lor.

Mai mult de atât, fosta soție a prezentatorului tv și micuții s-au mutat la Timișoara, în vreme ce Răzvan Simion a rămas la București, unde îți trăiește povestea de dragoste cu Lidia Buble.

Ce bine se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubitul mamei lor, Diana!

Diana Simion se iubește cu un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri, conform Click! Noul iubit se numește Radu Biță și are o relație excelentă cu copiii Dianei.

Drept dovadă și ultimele imagini! Diana Simion le-a prezentat copiilor noul partener din viața sa, iar bărbatul a început deja să petreacă timpul cu aceștia.

Recent, aceștia au fost la patinoar, acolo unde s-au distrat de minune. Tudor, fiul cel mic al lui Răzvan Simion, a fost tot numai un zâmbet alături de iubitul mamei sale, semn că sunt deja o familie.

‘Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte”, a spus partenerul Dianei Simion, citat de Click.

citește și...