Ce femei celebre a îmbrăcat Adina Buzatu. ”Avea încredere oarbă în mine”

04.01.2022, 15:47
Ce femei celebre a îmbrăcat Adina Buzatu. ”Avea încredere oarbă în mine”
Ce femei celebre a îmbrăcat Adina Buzatu. ”Avea încredere oarbă în mine”

Stilista Adina Buzatu, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit cu ce mari vedete din România a colaborat de-a lungul anilor. Printre acestea s-a aflat și renumita cântăreață Angela Similea, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. ”Avea încredere oarbă în mine, a declarat Adina Buzatu într-un interviu.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină. Însă, acceasta a colaborat și cu femei celebre din lumea artistică din România.

Stilista a dezvăluit, pentru revista Avantaje, cu ce personalități a colaborat de-a lungul anilor.

Ce femei celebre a îmbrăcat Adina Buzatu. ”Întotdeauna mă caută ei, din dorința de a arăta impecabil la evenimente, concerte, emisiuni”

”Povestea mea ca om de modă și consilier de stil masculin este o consecință naturală a talentului și aprecierilor celor din jurul meu. La început, am îmbrăcat femei. Acestea își doreau, pur și simplu, să se îmbrace ca mine, să le dau sugestii pentru ținutele lor. Printre cele mai cunoscute femei pe care le-am ajutat să-și construiască stilul, la acel moment, se numără Angela Similea, care avea încredere oarbă în mine. Îmbrăcată în ținutele pe care le construiam împreună, era întotdeauna apreciată pentru stil. În general, însă, femeile acceptă cu greu sinceritatea, au idei preconcepute și de multe ori nu sunt deschise la schimbare. Acela a fost momentul când am ales să lucrez cu bărbați”, a detaliat Adina Buzatu.

Stilista a menționat și alte personalități din lumea showbiz-ului românesc care au apelat la serviciile sale: ”Mai ușor este să compunem o listă a oamenilor cu care nu am lucrat, ar fi mult mai scurtă. Voi spune doar câteva nume care îmi vin acum în minte: Gheorghe Zamfir, Mircea Albulescu, Marius Moga, Dan Negru, Ovidiu Lipan Țăndărică, Zsolt Kerestely, Selly, dar și Andreea Marin, Antonia, Nico – în ținute, bineînțeles, tot masculine. Întotdeauna mă caută ei, din dorința de a arăta impecabil la evenimente, concerte, emisiuni… Și ne iese de fiecare dată”.

Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani

Adina Buzatu a afirmat, într-un interviu,  că și-a dorit încă din adolescență să fie independentă și să își câștige ea banii, fără a fi nevoită să le ceară părinților săi. Stilista a explicat și cum a câștigat primii săi bani și din ce activitate. “Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică, eu îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri”, a povestit Adina Buzatu.

Stilista a spălat parbrize împreună cu o prietenă de-a sa din adolescență. “Spălam parbrizul cu prietena mea, care era fiica profesorului de fizică. Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau: ”Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac!”. Pe zi făceam cam 1.500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție”, a mai declarat Adina Buzatu.

citește și...