Ce fel de prieten ești în funcție de zodia în care te-ai născut

23.03.2021, 12:32
Ce fel de prieten ești în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce fel de prieten ești în funcție de zodie în care te-ai născut

Zodia în care te-ai născut oferă indicii și despre cum ești ca prieten în relația cu cei din jur.

Potrivit specialiștilor, astrele dezvăluit cum este ca prieten fiecare nativ din zodiac.

Astfel, cei născuți în zodia Berbec sunt amici ideali. Sunt generoși, buni și extrem de sinceri. Este mereu optimist și reușește să le aducă zâmbetul pe buze prietenilor săi.

Taurii, selectivi în privința prietenilor

Nativii din zodia Taur sunt foarte selectivi când vine vorba de prieteni. Preferă să aibă puțini prieteni, dar adevărați. Ca amic, nativul din zodia taurului este didel și dispus să-și ajute prietenii atâta vreme cât aceștia nu îi aduc atingere intereselor personale.

Despre cei născuți sub semnul Gemenilor se spune că acordă o foarte mare importanță prietenie. Le place să fie înconjrați de prieteni și sunt întotdeauna gata să sară în ajutorul acestora atunci când au probleme. Sunt distractivi și generoși în relațiile de prietenie.

Racii au o abilitate înnăscută de a a-și face prieteni foarte ușor. Știu să se facă plăcuți și să intre pe sub pielea amicilor lor. Îi consideră pe prietenii săi ca făcând parte din familie și vor fi alături de aceștia în orice situație, și la bine și la greu.

Leii pun mare preț pe prietenie

Nativii don zodia Leu pun foarte mare preț pe prietenie. La rândul lor, sunt capabili să facă orice sacrificiu pentru cei care se numără printe prietenii lor. Este foarte sincer și așteaptă același lucru de la amicii săi.

Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt foarte exigente într-o relație de prietenie. Caută mereu perfecțiunea, de aceea se întâmplă să fie adesea dezamăgiți din acest punct de vedere. Însă, sunt extrem de discreți ca prieteni și atunci când întâlnesc persoana care să merite prietenia lor se dedică total relației respective.

Nativii din zodia Balanței sunt foarte atenți într-o relație de prietenie. Știu să facă astfel încât amicii săi să se simtă excelent în preajhma lor. Au un farmec aparte, sunt cuceritori și foarte sinceri cu prietenii lor.

Scorpionii sunt posesivi

Despre cei născuți sub semnul Scorpionului se spune că sunt foarte posesivi într-o relație de prietenie. de multe ori își obosesc amicii cu acest lucru. Scorpionii nu suportă minciune într-o relație de prietenie și vor căuta întotdeauna să le atragă atenția amicilor atunci când văd o nedreptate.

Săgetătorii sunt persoane foarte sociabile, astfel că își fac cu mare ușurință prieteni. Sunt generoși, optimiști și protectori într-o relație de prietenie, astfel că toată lumea vrea să facă parte din anturajul lor.

Capricornii nu își fac prieteni ușor pentru că sunt foarte rezervați. Dacă consideră că o persoană merită să fie în anturajul lor, atunci vor fi deschiși, încrezători și foarte loiali.

Vărsătorii, prietenii ideali

Zodia Vărsătorului este un semn al prieteniei prin excelență. Sunt considerați prietenii ideali, dispuși mereu să ajute, să se facă util și să-i facă fericiți pe cei din cercul lor de amici.

Știe să asculte, este foarte discret și respectă intimitatea prietenilor săi.

Nativii din zodia Pești știu să fie prieteni cu adevărat. Sunt extrem, de loiali, calzi și calmi în relațiile de prietenie.

citește și...