Ce fel de prieten ești în funcție de zodia în care te-ai născut

28.05.2021, 11:41
Ce fel de prieten ești în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce fel de prieten ești în funcție de zodia în care te-ai născut

Zodia în care o persoană s-a născut poate determina și ce fel de prieten este aceasta.

Specialiștii în astrologie susțin că semnul astral sub care s-a născut o persoană scoate la iveală și cum este aceasta într-o relație de prietenie.

Astfel, nativii din zodia Berbec sunt demni de încredere într-o relație de prietenie. Va fi mereu alături de cei care fac parte din grupul lor de amici, indiferent de situație. Berbecii pot lega relații strânse de prietenie cu cei născuți în Balanță, Săgetător, gemeni, leu și Vărsător.

Taurii sunt prieteni sinceri

Despre persoanele din zodia Taurului se spune că sunt foarte sincere într-o relație de prietenie. Vor spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără ocolișuri. Taurii sunt prieteni devotați, astfel că oricine se poate baza pe el. Nativii din această zodie pot lega relații de prietenie cu Capricornii, Fecioarele, Racii, Scorpionii și Peștii.

Despre Gemeni se spune că sunt prieteni care vin mereu în ajutor. Nu-și lasă niciodată amicii la greu și fac tot posibilul să îi susțină în orice situație. Cei mai buni prieteni ai Gemenilor pot fi nativii din Vărsător, balanță, Berbec, Leu și Săgetător.

Nativii din zodia Rac sunt ospitalieri. Casa lor va fi mereu deschisă pentru cei care au norocul să se afle în cercul lor de prieteni. Își privesc amicii ca făcând parte din familia lor și vor face tot ce le stă în putință ca acestora să le fie cât mai bine. Racii pot avea relație de prietenie foarte bune cu nativii din Scorpion, Pești, fecioară, Capricorn și Taur.

Leii știu s-și încurajeze amicii

Nativii din zodia Leu sunt extrem de capabili să-și încurajeze prietenii. Găsesc întotdeauna cele mai potrivite cuvinte și gesturi prin care să își susțină amicii. Cei mai buni prieteni ai nativilor din Leu pot fi balanțele, Vărsătorii, gemenii, Săgetătorii și Berbecii.

Persoanele din zodia Fecioarei sunt considerate ca fiind în topul celor care pun mare preț pe prietenie. Atunci când cineva intră în cercul lor de prieteni, nativii din acest semn astral vor face tot ce le stă în putință pentru a le demonstra cât de importantă este persoana respectivă în viața lor. Cele mai strânse relații de prietenie, Fecioarele le pot lega cu Taurii, Capricornii, Racii, Peștii și Scorpionii.

Într-o relație de prietenie, Balanțele sunt foarte înțelegătoare. Vor găsi întotdeauna scuze pentru un comportament poate mai puțin potrivit al amicilor săi. De asemenea, sunt cei care aduc energie pozitivă într-un grup de prieteni. Balanțele pot lega prietenii adevărate cu nativii din Berbec, Săgetător, Leu, Vărsător și gemeni.

Capricornii sunt devotați

Nativii din zodia Scorpion aduc liniște într-o relație de prietenie. Sunt cei care știu foarte bine cum să calmeze lucrurile într-o situație delicată cu amicii. Cei mai buni prieteni ai Scorpionului pot fi nativii din Taur, Fecioară, Capricorn, Rac și Pești.

Săgetătorii se remarcă într-o relație de prietenie prin veselia pe care o aduc. Sunt mereu entuziaști și cu zâmbetul pe buze și reușesc să-i anime pe cei din grupul lor de prieteni. De asemenea, sunt foarte răbdători. Săgetătorii pot lega prietenii adevărate cu Balanțele, Vărsătorii, Gemenii, Berbecii și Leii.

Nativii din zodia Capricorn sunt foarte devotați într-o relație de prietenie. De asemenea, sunt atenți la toate detaliile când vine vorba de amicii lor și vor ști întotdeauna dacă aceștia au nevoie de ceva sau se confruntă cu vreo problemă. Cele mai bune relații de prietenie Capricornii le pot avea cu nativii din zodiile Taur, Fecioară, Rac, Scorpion și Pești.

Vărsătorii sunt altruiști

Despre Vărsători se spune că sunt foarte altruiști într-o relație de prietenie. Sunt dispuși oricâd să îi ajute pe cei care fac parte din grupul lor de prieteni. Cei mai buni prieteni pentru Vărsători sunt balanțele, Gemenii, Leii, Săgetătorii și Berbecii.

Nativii din zodia Pești sunt prieteni fideli, care nu își lasă niciodată amicii la greu.

Pentru ei prietenia este mai presus de orice și sunt dispuși oricând să facă orice pentru cei apropiați lor. Peștii pot avea relații profunde de prietenie cu nativii din zodiile Rac, Scorpion, taur, Fecioară și Capricorn.

citește și...