Ce fel de mamă este Iulia Albu. Ce relație are vedeta cu fiica sa

28.02.2022, 14:18
Ce fel de mamă este Iulia Albu. Ce relație are vedeta cu fiica sa
Ce fel de mamă este Iulia Albu. Ce relație are vedeta cu fiica sa

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluiri despre fiica sa, Mikaela, rezultată din mariajul cu designerul de încălțăminte Mihai Albu. Vedeta a explicat ce fel de mamă este și care este relația pe care o are cu Mikaela. ”Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Criticul de modă a făcut dezvăluiri despre fiica sa, care are aproape 13 ani, și despre relația cu aceasta în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică”, a spus vedeta.

Ce fel de mamă este Iulia Albu. ”Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri”

”Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem, TOȚI 3, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă”, a declarat Iulia Albu pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebată despre limitele pe care i le-a impus fiicei sale, Iulia Albu a răspuns: ”Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”.


”Mikaela știe că minciuna nu este tolerată şi că niciodată nu trebuie să îi desconsideri pe cei din jurul tău, indiferent de statut social, înfățișare sau preocupări. Mikaela este, înainte de toate, extrem de caldă şi de politicoasă”, a mai spus vedeta.

citește și...