Ce fel de bărbați nu îi plac Taniei Budi. Vedeta a spus exact!

07.07.2021, 11:50
Ce fel de bărbați nu îi plac Taniei Budi. Vedeta a spus exact!
Ce fel de bărbați nu îi plac Taniei Budi. Vedeta a spus exact!

Tania Budi, în vârstă de 53 de ani, este o femeie frumoasă și foarte curtată de bărbați. Vedeta a mărturisit, într-un interviu, ce fel de bărbați nu îi plac absolut deloc. ”De multe ori, frustrarea și frica de singurătate le îndeamnă pe femei în această direcție. Altfel, în condiții normale, ele își vor alege un bărbat care le stimulează în a crea”, a declarat răspicat Tania Budi.

Tania Budi știe foarte clar ce tip de bărbat vrea în preajma sa.

Vedeta a mărturisit , pentru click.ro, ce anume nu îi place la un bărbat.

Ce fel de bărbați nu îi plac Taniei Budi. “Needucații, needucații, needucații, needucații și…needucații”

Tania Budi a afirmat că nu îi plac sub nicio formă bărbații needucați. de asemenea, vedeta a spus că femeilor le place să fie provocate intelectual și să aibă cu cine să stea de vorbă.

“Needucații, needucații, needucații, needucații și…needucații. Altceva nimic. Dacă are bun simț, este cultivat, educat și isteț, normal, poate fi ori un prieten bun ori poate provoca oricând o atracție vis-a-vis de femei. Femeilor le place să fie provocate intelectual. Dacă nu au cu cine să stea de vorbă, înseamnă că sunt prea disperate și că își doresc prea mult să scape de singurătate și așa își aleg pe cineva cu care nu au prea multe în comun sau de comunicat. De multe ori, frustrarea și frica de singurătate le îndeamnă pe femei în această direcție. Altfel, în condiții normale, ele își vor alege un bărbat care le stimulează în a crea”, a spus aceasta.

Tania Budi: ”Am avut o teamă de căsătorie”

Tania Budi a fost dintotdeauna o femeie foarte curtată de bărbați. De-a lungul anilor, aceasta a avut relații cu bărbați celebri din România, însă nu a ajuns niciodată la altar. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Tania Budi a vorbit despre viața sa sentimentală și despre căsătorie.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani. Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a declarat vedeta.

citește și...