Ce facultate a făcut Margherita de la Clejani. Părinții au trimis-o la o univeritate particulară

02.06.2020, 09:52
Ce facultate a făcut Margherita de la Clejani. Părinții au trimis-o la o univeritate particulară
Ce facultate a făcut Margherita de la Clejani. Părinții au trimis-o la o univeritate particulară

Margherita de la Clejani  a făcut Facultatea de Jurnalism, însă nu a profesat niciodată în acest domeniu. Ea a făcut studiile la o universitate privată.

Margherita de la Clejani a absolvit, în anul 2015, Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației – specializarea Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion din București, o universitate particulară la care a fost trimisă de părinții ei, Viorica și Ioniță de la Clejani.

Cursurile la facultatea particulară au durat trei ani, taxa pentru un an de studiu fiind de 3.000 de lei.

Potrivit wowbiz.ro, Margherita de la Clejani ar fi obținut la examene, în anul doi de studiu, următoarele note: 5 la “Etică și deontologie”, 8 la “Dreptul comunicării”, 9 la “Radio”, 8 la “TV” și 8 la “Fotojurnalism”.

Deși este absolventă de Jurnalism, fata Clejanilor nu a profesat în domeniu.

A adormit la examenul de Bacalaureat

Margherita de la Clejani a absolvit Liceul Dinu Lipatti. A fost nevoită să dea examenul de bacalaureat de două ori, după ce la unul dintre ele a adormit.

“Anul acesta voi încerca din nou să dau BAC-ul, căci anul trecut am adormit cu capul pe bancă la una dintre probe și am fost exclusă de la Bacalaureat”, mărturisea Margherita în 2012.

După două eșecuri, Margherita a promovat BAC-ul cu media 6,65. “Am scris opt pagini şi am plecat ultima din clasă, pentru că m-am concentrat foarte mult. Îmi zbârnâie şi acum creierii în cap. Sper că a treia oară să-mi poarte noroc, că nici nu-l mai dau. Dacă şi acum pic, sunt mai pornită ca niciodată să mă răzbun pe toţi profesorii. Voi face o grevă în învăţământul românesc şi voi merge la toate televiziunile să fac scandal”, spunea ea.

Margherita a făcut accident cu mașina

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor.

Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat Margherita de la Clejani.

citește și...