Ce făcea Emily Burghelea înainte de a lucra la ”Acces Direct”. ”Pare SF chiar și pentru mine”

01.10.2020, 10:30
Ce făcea Emily Burghelea înainte de a lucra la ”Acces Direct”. ”Pare SF chiar și pentru mine”
Ce făcea Emily Burghelea înainte de a lucra la ”Acces Direct”. ”Pare SF chiar și pentru mine”

Emily Burghelea, fostă asistentă la emisiunea ”Acces Direct”, a explicat care era viața sa înainte de a fi angajată la show-ul moderat de Mirela Vaida la Antena 1.

Emily Burghelea a decis, în urmă cu câteva luni, să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri, legate de Vulpița și Viorel, nu se spun în show.

În data de 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct” la vremea respectivă.

Emily Burghelea a vorbit acum despre viața pe care o ducea înainte de a lucra la emisiunea ”Acces Direct”. Aceasta ducea o viață de vis.

Emily Burghelea o ținea numai în călătorii

Fosta asistentă de televiziune a povestit că a călătorit foarte mult și a vizitat cele mai frumoase locuri.

“Doamne, cât am mai călătorit anul trecut, până să mă angajez la Acces! ? Când mă gândesc, pare SF chiar și pentru mine! După ce am fost la cursele de cai ale Reginei, În Anglia-Londra, am ajuns direct la @oneliferally , un rally cu super cars care trecea în 7 zile prin 7 țări, de unde am plecat mai devreme ca să ajung în Mykonos, la o ședința foto fantastică, pentru noua colecție de rochii de mireasă… ??

Tin minte că am trecut pe acasă doar să-mi iau alte haine în bagaj și am plecat! Acolo totul a mers că pe ață! Am terminat într-o singură zi, pentru că fotograful era extrem de iscusit iar Aida, designerita, era și ea acolo și a organizat foarte bine totul. Ce credeți?

Ne-au mai rămas trei zile la dispoziție, în care evident, ne-am super distrat! Era prima dată în Mykonos pentru mine și am fost fascinată de frumusețea insuleie Îmi place la nebunie să experimentez! Cât mai mult și cât mai divers! Slavă Domnului, am avut parte de foarte multe până la 21 de ani. Am avut și noroc, trebuie să recunosc! Mult noroc! …Inna norocul ți-l da Dumnezeu când îl iubești și te iubește! Acesta este secretul. Oamenilor buni le este vegheată calea! ??”, a spus Emily Burghelea, potrivit wowbiz.ro.

citește și...