Ce făcea Andreea Ibacka fără știrea părinților, în adolescență. ”Fructul oprit era tare ispititor”

19.12.2021, 13:03
Ce făcea Andreea Ibacka fără știrea părinților, în adolescență. ”Fructul oprit era tare ispititor”
Ce făcea Andreea Ibacka fără știrea părinților, în adolescență. ”Fructul oprit era tare ispititor”

Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani, le-a făcut confesiuni celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Actrița a povestit ce obișnuia să facă pe vremea când era adolescentă, fără ca părinții săi să știe. ”Fructul oprit era tare ispititor”, a mărturisit partenera de viață a prezen tatorului de televiziune Cabral.

Andreea Ibacka le-a povestit fenilor săi de pe rețelele de socializare că obișnuia, în adolescență, să se fardeze când ieșea din casă, deoarece părinții săi nu o lăsau.

De asemenea, actrița a mai mărturisit că în ultima perioadă de timp a preferat să mai renunțe la machiaj.

Ce făcea Andreea Ibacka fără știrea părinților, în adolescență.”Mi-am făcut curaj să vă spun”

”Când eram puștoaică nu concepeam să ies din casă fără un strop de machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram ?)!”, a povestit vedeta.

 

”Însă de vreo câțiva ani încoace mi-am făcut și mai mult curaj – zic eu cu mintea de apoi – și m-am prezentat fără “mască” dimineața în fața lui iubi, la muncă, la întâlniri importante, ba chiar și la discotecă ori la festival, fără să simt vreun disconfort. Cu o agendă mega încărcată, am scurtat timpul petrecut în fața oglinzii încă din primul val. ?Și, totuși, îmi place ca din când în când să mă văd așa. Cât despre rujul roșu, mi-e clar că-mi zăpăcește gândurile și mă transformă în personaj. ??”, a completat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka este căsătorită cu Cabral și are doi copii

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel.

Andreea Ibacka și Cabral  s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

citește și...