Ce face Siena Vușcan cu premiul de 20.000 de euro de la ”Românii au talent”

05.07.2020, 10:42
Ce face Siena Vușcan cu premiul de 20.000 de euro de la ”Românii au talent”
Ce face Siena Vușcan cu premiul de 20.000 de euro de la ”Românii au talent”

Siena Vușcan, fetița de 10 ani care a cucerit publicul la ultima ediție a show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a încasat, în urma concursului 20.000 de euro.

Siena Vușcan i-a cucerit pe toți jurații de la “Românii au talent” și în special pe Andra, care a trimis-o direct în finală. Siena Vușcan a obținut premiul al doilea, de 20.000 de euro. Părinții ei, Sonia și Constantin Vușcan, au explicat, pentru click.ro, ce vor face cu premiul în valoare de 20.000 de euro.

”Da. Ceva serios într-adevăr: un pian electric, ceva ce poate fi luat ușor în spate și dus cu noi oriunde, și o chitară. Restul vor fi păstrați pentru împlinirea ei ca artist. Oare ce va însemna asta? Cândva Siena a jucat în film și asta a făcut-o fericită peste poate; cândva a jucat teatru și a fost fericită; a fost gazda și prezentatoarea unei emisiuni pentru copii în China și a fost fericită; face mici filmulețe și e pierdută în detalii și prelucrare și se lasă hipnotizată de acele “action” și “cut” și de puterea celui din spatele camerei; Siena desenează și asta o face, de asemenea, fericită. Vedeți deci. Este greu să știm ce vor face posibil acești 20.000 de euro. Dar suntem curioși să aflăm. O vom sprijini în toate încercările ei. Mai mult decât oricând însă, Siena e fericită cântând!”, a declarat familia Sienei Vușcan pentru sursa mai sus-menționată.

Ce oferte a primit după emisiune

Părinhții Sieni Vușcan au vorbit și despre ofertele de colaborare pe care le are aceasta după în cheierea concursului ”Românii au talent”.

”Siena a fost invitată să cânte împreună și să scoată piese noi cu două trupe din Cluj, este micul ei secret, așa că vă voi spune doar că una este de rock clasic iar cealaltă de rock alternativ.

De asemenea, discută acum cu un artist mare de la noi despre ce pot face împreună pe plan muzical, mai mult ca sigur veți afla în curând ce au făcut. Își dorește să cânte cu Andra. Și-a dorit să cânte cu Smiley. Poate să își amintească de ea acești doi oameni frumoși. Ar fi un vis nu doar amintit, ci de a dreptul împlinit”, au dezvăluit aceștia.

 

Radu Palaniță a câștigat marele premiu

Finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc vineri, 29 mai. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

citește și...