Ce face Gabriela Cristea cu hainele fetițelor ei. ”Știu ei cum să le organizeze mai departe”

13.02.2021, 15:30
Ce face Gabriela Cristea cu hainele fetițelor ei. ”Știu ei cum să le organizeze mai departe”
Ce face Gabriela Cristea cu hainele fetițelor ei. ”Știu ei cum să le organizeze mai departe”

Gabriela Cristea a explicat ce se întâmplă cu hainele care le rămân mici celor două fetițe ale sale.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  În cadrul emisiunii ”Fetele lu Tavi by Gabriela Cristea”, de la Antena Stars, Gabriela Cristea a spus ce face cu hainele care le rămân mici ale celor două fetițe ale sale. Obiectele vestimentare sunt donate celor nevoiași.  „Le ducem la biserică și de acolo știu ei cum să le organizeze mai departe. Important e să ajungă la cine are cu adevărat nevoie și să se bucure de geacă călduroasă și de tot”, a spus Gabriela Cristea, citată de spynews.ro.

„Cam o dată la 2-3 luni fac pachete pentru că hainele lor rămân mici. Mai sunt hăinuțe pe care Iris le poartă de la Victoria, dar într-un final și acelea rămân mici și merg mai departe la alți copii care să se bucure de ele. Hainele sunt aproape noi. Victoria și Iris primesc des haine și jucării și ar fi păcat să le arunc. Nici nu m-am gândit vreo secundă să le arunc. (…) Am rochițe care sunt purtate o dată… Nu le mai vin fetelor”, a mai spus vedeta TV.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea a povestit, într-un interviu pentru Antena Stars, cum a început povestea de dragoste dintre ea și partenerul său de viață, Tavi Clonda.

Vedeta de televiziune a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, și-a amintit Gabriela Cristea.

citește și...