Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit vestea cea mare. S-a întâmplat chiar în fața copiilor ei!

08.03.2020, 12:22
Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit vestea cea mare. S-a întâmplat chiar în fața copiilor ei!
Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit vestea cea mare. S-a întâmplat chiar în fața copiilor ei!

Diana Simion, fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion, prezentatorul de la matinalul Antenei 1, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Diana Simion are o relație cu radu Biță, un om de afaceri din Timișoara. Se pare că lucrurile merg foarte bine între cei doi, astfel că au decis să facă un pas important în relația lor.

Potrivit impact.ro, Diana Simion a fost cerută în căsătorie de actualul iubit. Totul s-a întâmplat în Belgrad, în fața copiilor Dianei, la Belgrad, acolo unde au fost de curând în vacanță.

Ce spunea iubitul Dianei Simion în urmă cu câteva luni

”Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, spunea Radu în toamna anului trecut în cadrul unui interviu pentru click.ro.

De asemenea, el mărturisea tot atunci că se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai Dianei Simion.

„Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte”, afirma el.

Radu Biță este din Timișoara, deține un restaurant și un magazin de vinuri.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu cântăreața Lidia Buble.

citește și...