Ce face Denise Rifai când nu se află în lumina reflectoarelor. ”E ceva natural pentru mine”

04.11.2020, 14:05
Ce face Denise Rifai când nu se află în lumina reflectoarelor. ”E ceva natural pentru mine”
Ce face Denise Rifai când nu se află în lumina reflectoarelor. ”E ceva natural pentru mine”

Denise Rifai a dezvăluit ce face în timpul liber, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor.

Denise Rifai este o cunoscută jurnalistă. Acesta a debutat în data de 6 octombrie la Kanal D cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Moderatoarea TV a dezvăluit ce activități are atunci când nu este în lumina reflectoarelor.

„Citesc, scriu, ascult muzica, fac sport. Dar aceasta notiune de timp liber’ la mine nu se aplica, in cazul meu e doar timp’. Pentru ca in permanenta sunt conectata la ceea ce se intampla in jurul meu si la profesia mea. Nu exista pauza, dar nici nu simt aceasta implicare continua ca pe o corvoada, e ceva natural pentru mine. Simt ca asta este menirea mea”, a declarat Denise Rifai pentru tvmania.ro.

Denise Rifai, despre profesia ei

Denise Rifai a afirmat că deși la TV pare o fire dură, în realitate lucrurile stau diferit, aceasta fiind o persoană extrem de sensibilă.

De asemenea, moderatoarea de televiziune a mărturisit că face meseria de jurnalist cu mare pasiune.

„Poate ca ceea ce nu se vede pe micul ecran este ca sunt o fire foarte sensibila. As mai vrea ca oamenii sa stie ca imi fac profesia de jurnalist cu pasiune, cu buna credinta, cu verticalitate. De asemenea, ca imi doresc ca tot mai multi concetateni de-ai mei sa se implice in viata cetatii, sa urmareasca tot ce se intampla in lumea politica, in administratie, pentru ca acolo se iau decizii ce ne privesc pe noi toti si care ne influenteaza viata”, a mai declarat Denise Rifai pentru sursa menționată mai sus.

Denise Rifai își dorește familie și copii

Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru click.ro, Denise Rifai a mărturisit că și-ar dori să se căsătorească și să aibă copii.

”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată.

Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a afirmat aceasta.

 

citește și...