Fosta jurnalistă Elena Lasconi a câștigat alegerile din Câmpulung Muscel. ‘Nu vreau, când ies la pensie, să-mi luxez picioarele în gropile de aici’

29.09.2020, 15:59
Fosta jurnalistă Elena Lasconi a câștigat alegerile din Câmpulung Muscel. 'Nu vreau, când ies la pensie, să-mi luxez picioarele în gropile de aici'
Fosta jurnalistă Elena Lasconi a câștigat alegerile din Câmpulung Muscel. 'Nu vreau, când ies la pensie, să-mi luxez picioarele în gropile de aici'

Duminică, 27 septembrie, fosta jurnalistă Elena Lasconi a câștigat alegerile din Câmpulung Muscel. Fosta realizatoare tv va ocupa funcția de primar pentru următorii patru ani, după ce a obținut peste 50% din voturi.

După ce a ieșit învingătoare pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi a mărturisit că a acceptat să candideze din partea USR-PLUS, pentru a face “gospodăreală” în oraș.

Este prima femeie primar din istoria Câmpulung Muscel

În plus, Elena Lasconi a sărbătorit victoria cu simpatizanții ei în piața principală a orașului.

‘E un moment istoric, nu numai datorită scorului pe care l-am obţinut ci datorită faptului că este pentru prima dată în istoria Câmpulungului când este o femeie aleasă primar şi este pentru prima dată când este aleasă o venetică. Aşa li se spune pe aici celor care nu sunt de-ai locului, nu sunt născuţi în Câmpulung Muscel.

Acesta este locul pe care eu îl iubesc foarte mult, Câmpulung este oraşul meu de suflet, acasă. Eu am simţit mereu că aici vreau să trăiesc şi aici vreau să îmbătrânesc. Nu vreau când ies la pensie să-mi luxez picioarele în aceleaşi gropi care sunt şi astăzi în Câmpulung. Aici este o lipsă totală de nevoie absolut esenţiale cum ar fi apă, canalizare, asfalt. E momentul să ne apucăm de treabă şi sunt absolut sigură că foarte curând se va vorbi despre Câmpulung aşa cum se vorbeşte despre Ciugud şi aşa cum se vorbeşte despre Oradea. Nu am intrat în politică pentru a viza un post de parlamentar, ci pentru a face “gospodăreală” aici la Câmpulung’, a declarat Elena Lasconi, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

A plecat din PRO TV după 25 de ani

La începutul acestui an, Elena Lasconi a decis să plece de la PRO TV, după 25 de ani. Vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de socializare.

”25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel”, a explicat fosta vedetă de la PRO TV.

citește și...