GALERIE FOTO | Cum arată Daniela Gyorfi la 50 de ani! 

28.10.2019, 17:59
GALERIE FOTO | Cum arată Daniela Gyorfi la 50 de ani! 
Cum arată Daniela Gyorfi la 50 de ani

Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Daniela Gyorfi vrea să își păstreze tinerețea cât mai mult timp, atât în ceea ce privește aspectul fizic, cât și spiritul. 

De-a lungul timpului, Gyorfi a dezvăluit ori de câte ori și-a făcut vreo intervenție sau operație estetică și nu se ferește să apară fără machiaj în fața fanilor. 

Anul trecut, artista a povestit, într-o emisiune TV, că în ultimii ani nu a făcut nicio operație estetică, singurele fiind făcute în urmă cu peste zece ani, atunci când și-a operat nasul, buzele și cearcănele. 

Cum arată Daniela Gyorfi la 50 de ani

„Mi-e și rușine, nu știu cum să mai spun. Nu am operații estetice la față, că astea se văd. Mi-am făcut niște proceduri non-invazive. Am trei operații la sâni. Și de la lumină și de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subțiri dai cu rujul mai așa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a spus Daniela.

„Vreau să cânt, nu vreau nimic. Trei operații am. Nu mă mai operez. Pot să îmi cadă sânii până la genunchi. Pe mine mă doare spatele, dar nu de la sâni. Nu mă operez! Nu mă plâng, tot ceea ce mi s-a întâmplat, clar că mi-a afectat imaginea într-o oarecare măsură, dar la noi artiștii muzica vorbește. Cât timp mă uit în agendă și nu duc lipsă de evenimente… Nu sunt un om bogat, singura mea bogăție este Maria. Eu am fost foarte săracă, sunt un om care am muncit și muncesc, îmi place ceea ce fac”, a mai povestit Gyorfi.

 

citește și...