Zi aniversară pentru Alina Pușcaș. ”De 10 ani sunt pe sticla”

22.07.2020, 15:30
Zi aniversară pentru Alina Pușcaș. ”De 10 ani sunt pe sticla”

Alina Pușcaș a împlinit zece ani de când apare pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare. Vedeta a transmis un mesaj cu această ocazie.

Alina Pușcaș este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Aceasta sărbătorește un deceniu de când apare pe micile ecrane.

”De 10 ani sunt “pe sticlă”???… Tot de 10 ani, ca persoană publică, răspund interviurilor cu mare drag, pentru voi, cei ce mă urmăriți și îmi sunteți fideli. Știu cumva, că prin raspusurile mele, reușesc să vă aduc mai aproape de mine, experiențele mele și felul meu de a gândi.

De 10 ani am răspuns, în 99% din cazuri, interviurilor despre viața mea privată și evenimentele din viață mea privată ??”, a spus ea.

Arată de excepție în costum de baie

Pe contul său de socializare, Alina Pușcaș a postat o fotografie în care apare în costum de baie, etalându-și formele foarte bine conturate. Vedeta a vorbit despre dieta ei, care a ajutat-o să fie într-o formă fizică de invidiat.

”Am terminat dietă acum o lună. Mănânc normal, 3 mese pe zi, cantități decente (nu ciugulesc între mese) , evit sarea în continuare , mănânc de două ori pe săptămâna dulciuri și paste făinoase, apă plată în jur de 3 l pe zi și… am adăugat sport (cam 400 abs /zi- pentru cei ce m-au întrebat deja) în special Home Training 30 minute. Cam atât”, a explicat prezentatoarea TV.

Este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

citește și...