Ce face Cătălin Cazacu în Zanzibar. ”La foarte scurt timp, mi-am găsit și ocupație”

24.02.2021, 15:32
Ce face Cătălin Cazacu în Zanzibar. ”La foarte scurt timp, mi-am găsit și ocupație”
Ce face Cătălin Cazacu în Zanzibar. ”La foarte scurt timp, mi-am găsit și ocupație”

Cătălin Cazacu se află în vacanță în Zanzibar. Acesta a povestit cum își petrece timpul și ce ocupație și-a găsit.

Cătălin Cazacu se află în Zanzibar din luna ianuarie a acestui an. Motociclistul și-a găsit și o ocupație acolo, cea de DJ. ”Zanzibar-ul m-a atras cu destul de multe lucruri. Cea mai importantă a fost prezența unor prieteni de-ai mei, care sunt mai mult decât localnici aici… am venit și m-am integrat foarte repede. La foarte scurt timp, mi-am găsit și ocupație aici, organizăm petreceri pe plajă miercurea, la care lumea se distrează exact ca acasă, doar că exact cum era pe timpuri, când nu existau restricțiile pandemiei. Sunt foarte gustate petrecerile noastre și sunt cele mai căutate. O să avem una chiar mâine seară”, a declarat Cătălin Cazacu pentru click.ro.

Acesta a dat detalii și despre petrecerile organizate pe plajă. ”Nu sunt numai manele la petrecerile noastre, e un clișeu ăsta cu manelele. Dar, da, până la urmă suntem români și ne place muzica de acasă, dar nu doar manelele reprezintă muzica românească. Sunt foarte multe melodii pe care oamenii le gustă. Cele mai căutate sunt cele ale celor de la Dirty Nano, care aproape sunt cunoscute de toată lumea de pe insulă”, a mai spus el.

Cătălin Cazacu, detalii despre viața sa sentimentală

În cadrul aceluiași interviu, Cătălin Cazacu a comentat și despre faptul că în ultima veme s-a zvonit că ar avea o nouă iubită. ”În presă se zvonesc foarte mute lucruri, însă cei care mă cunosc știu că lucrurile adevărate se comunică prin gura mea. Dar, da, sunt cred unul dintre cei mai sinceri oameni pe care-i are mass media în România, consider că nu suntem vedete, suntem doar persoane publice. De fiecare dată când am ceva de spus spun și recunosc”, a afirmat el.

De asemenea, acesta a comentat și pe marginea zvonurilor conform cărora ar deveni tătic pentru a doua oară.

”Întoarcerea mea a căpătat un orizont, nu voi mai sta foarte mult în Zanzibar, probabil undeva la începutul lunii martie mă voi întoarce. Despre ce s-a zvonit în România, mă bucur că am fost atât de departe de România și nu m-a atins nimic din ce s-a zvonit pe acolo. Din punctul meu de vedere sunt doar zvonuri și nu pot să-mi ridic capul și să-mi distrag atenția de la lucrurile frumoase de aici pentru lucruri pe care nici măcar nu le cunosc. Sută la sută dacă voi deveni tătic vreodată lumea o să știe de la mine!”, a explicat sportivul.

citește și...