Cătălin Cazacu, afectat de criza povocată de coronavirus. ”Cred că fac parte din categoria pe care pandemia i-a lovit cel mai tare”

14.02.2021, 11:28
Cătălin Cazacu, afectat de criza povocată de coronavirus. ”Cred că fac parte din categoria pe care pandemia i-a lovit cel mai tare”
Cătălin Cazacu, afectat de criza povocată de coronavirus. ”Cred că fac parte din categoria pe care pandemia i-a lovit cel mai tare”

Cătălin Cazacu a afirmat că a fost foarte afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus, dat fiind că multe evenimente la care urma să participe au fost anulate.

Cătălin Cazacu a avut de suferit anul trecut din cauză că multe evenimente pe care le avea împreună cu bunul său prieten, Victor Slav, au fost anulate ca urmare a pandemiei de coronavirus.


”Cred că fac parte din categoria pe care pandemia i-a lovit cel mai tare, pentru că în 2020, împreună cu Victor Slav, aveam peste 60 de evenimente, la care participam ca și host, prezentator sau ca organizator. În proporție de peste 95% ele s-au anulat, așa că pandemia ne-a lovit destul de zdravăn. A fost însă un an în care, poate, am reușit să ne încărcăm cu energie și de abia așteptăm să ne întoarcem în câmpul muncii”, a declarat Cătălin Cazacu pentru tvmania.ro.

Cătălin Cazacu se află în vacanță în Zanzibar

În prezent, sportivul se află în vacanță în Zanzibar. ”De ce Zanzibar? Pentru că aici sunt prietenii mei, pentru că nu am fost niciodată, pentru că mi se potrivește din mai multe puncte de vedere. Clima este perfectă și sunt mulți români aici. Am vrut să văd cum e și sunt impresionat în fiecare zi de ce se întâmplă”, a spus el.

Cătălin Cazacu a mărturisit că și-a luat bilet doar dus, pentru că nu a stabilit exact când se va întoarce. ”Am luat bilet doar de dus, nu știu când mă întorc acasă. În funcție de data în care vom începe din nou să filmăm. Probabil că atunci voi putea stabili când o să mă întorc. Momentan, vreau să strâng cât mai mult material de aici, ca să vadă și cei de acasă ce e de văzut. Încerc să surprind cât mai multe din această zonă”, a explicat el.

”Mi-am luat o cameră într-o casă a unor localnici, pentru șapte zile, după care, probabil, o să mă mut dintr-o parte în alta pentru a descoperi cât mai multe locuri. M-am împrietenit foarte repede cu localnicii, sunt foarte primitori. Au un stil de viață total diferit de ceea ce știm. Ei au o zicală: „Pole, pole’, care înseamnă „încet, încet’ și de care se țin. De exemplu, ca să comanzi un prânz trebuie să te înarmezi cu răbdare. Din momentul în care ai dat comanda, în următoarele două ore, în cel mai bun caz, îți va veni mâncarea. Dar sunt lucruri pe care le învăț și încerc să mă acomodez cu ele”, a detaliat acesta.

citește și...