Ce face Carmen Brumă ca să nu se îngrașe în vacanță. ”Să mă bucur de concediu și să nu-mi refuz nicio plăcere”

14.07.2021, 14:59
Ce face Carmen Brumă ca să nu se îngrașe în vacanță. ”Să mă bucur de concediu și să nu-mi refuz nicio plăcere”
Ce face Carmen Brumă ca să nu se îngrașe în vacanță. ”Să mă bucur de concediu și să nu-mi refuz nicio plăcere”

Carmen Brumă are un trup tonifiat și o siluetă de vis la 44 de ani. Vedeta, care este recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl are, le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, ce face pentru a nu lua în greutate pe durata vacanței. Carmen Brumă a explicat exact ce face.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Carmen Brumă este cunoscută ca fiind adepta unui stil de viață cât mai sănătos. Aflată în vacanță, vedeta le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce anume face pentru a evita să ia în greutate în perioada concediului.

Ce face Carmen Brumă ca să nu se îngrașe în vacanță. ”Răsfățul vine la pachet și cu plăceri culinare care îngrașă”

Carmen Brumă a mărturisit că face sport chiar și în vacanță. De asemenea, ea a afirmat că mănâncă alimentele periculoase pentru siluetă în prima parte a zilei, iar masa de seară este întotdeauna ușoară.

”STRATEGII EFICIENTE CA SA NU MA INGRAS IN VACANTA. Pentru mine vacanta inseamna rasfat iar rasfatul vine la pachet si cu placeri culinare care ingrasa. De-a lungul timpului am experimentat mai multe strategii astfel incat sa nu-mi anulez eforturile de pana atunci, dar in acelasi timp sa ma bucur de concediu si sa nu-mi refuz nicio placere… poate doar sa o aman putin. ? Iata ce a functionat in cazul meu:
1. INTOTDEAUNA FAC MISCARE IN VACANTA. ANTRENAMENTELE DIN PROGRAMELE MELE SUNT FOARTE POTRIVITE PENTRU CA POT FI FACUTE ORIUNDE.
2. MANANC ALIMENTELE PERICULOASE PENTRU SILUETA IN PRIMA PARTE A ZILEI.
3.MASA DE SEARA CONTINE ALIMENTE USOARE SI PUTINI CARBOHIDRATI DE GENUL PAINE, OREZ, CARTOFI etc. De cele mai multe ori aleg o friptura ( pui, peste, vita, muschi de porc) cu legume proaspete ( fara sosuri)”, a explicat vedeta pe contul său de pe o rețea de socializare.

citește și...