Ce face cântăreața Nico în fiecare an, de Mărțișor. ”Așa e tradiția, nu?”

01.03.2022, 13:27
Ce face cântăreața Nico în fiecare an, de Mărțișor. ”Așa e tradiția, nu?”
Ce face cântăreața Nico în fiecare an, de Mărțișor. ”Așa e tradiția, nu?”

Cântăreața Nico, pe numele său real Nicoleta Matei, a fost prezentă la o emisiune de televiziune unde a vorbit despre obiceiurile de 1 Martie. Artista, în vârstă de 52 de ani, a explicat că există o tradiție pe care o respectă în fiecare an de Mărțișor. ”Așa e tradiția, nu? Fac asta de fiecare dată”, a declarat binecunocsuta cântăreață.

Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1.

Nico a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a dezvăluit ce obicei are de 1 Martie.

Ce face cântăreața Nico în fiecare an, de Mărțișor. ”După ce se termină luna îl leg de crenguța unui vișin”

Nico a mărturisit că îi place foarte mult sărbătoarea de Mărților și că obișnuiește să poarte șnurul alb-roșu la mână pe toată durata lunii martie, după care, când se încheie luna martie îl leagă de crenguța unui vișin, conform tradiției.

„Când eram în școală abia așteptam sărbătoarea asta. Îmi puneam în piept toate mărțișoarele pe care le primeam! Acum primesc mărțisor de la soțul meu, evident, și îi spun să-mi pună acel șnuruleț la mână. Apoi, după ce se termină luna îl leg de crenguța unui vișin, că așa e tradiția, nu? Fac asta de fiecare dată”, a spus Nico.


Cântăreața a mai mărturisit și ce fel de mărțișoare îi place să primească de la cei dragi. Artista preferă mărțișoarele simple, sub formă de coșar sau trifoi. “Îmi plac foarte mult mărțișoarele simple, dar mai ales cele sub formă de coșar. Nu e întâi martie să nu primesc un coșar sau un trifoi!”, a mai declarat binecunoscuta artistă.

citește și...