Ce face Aurel Pădureanu de dorul Corneliei Catanga. Mărturia dureroasă a artistului

20.08.2021, 15:49
Ce face Aurel Pădureanu de dorul Corneliei Catanga. Mărturia dureroasă a artistului
Ce face Aurel Pădureanu de dorul Corneliei Catanga. Mărturia dureroasă a artistului

Interpretul de muzică lăutărească Aurel Pădureanu, în vârstă de 71 de ani, a făcut mărturisiri despre regretata sa soție, cântăreața de muzică de petrecere Cornelia Catanga. Artistul a dezvăluit ce face pentru a-și alina dorul de cea care i-a fost parteneră de viață. Cornelia Catanga a încetat din viață în urmă cu aproape jumătate de an.

Aurel Pădureanu suferă încă după dispariția soției sale, interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga.

Acesta a făcut mărturisiri dureroase pentru impact.ro. Aurel Pădureanu a povestit cum reușește să își mai potolească dorul de cântăreață, atunci când simte că nu mai poate rezista.

Ce face Aurel Pădureanu de dorul Corneliei Catanga. ”I-am păstrat și eșarfa, pe care o pun în jurul gâtului, ca să-i simt parfumul”

Aurel Pădureanu merge frecvent la mormântul celei care i-a fost parteneră de viață. ”Mă duc din trei în trei zile la mormânt, am pe cineva care îi aprinde zilnic candela și lumânari, la capătâi. În permanență, Cornelia are lumină. Îi duc chiparoase, florile ei preferate. Cred că n-a avut nici când era în viață atâtea flori câte are acum acolo”, a declarat artistul.

”Am în șifonier, lângă lucrurile mele, pelerina și haina ei de piele, le îmbrățișez, când mi-e dor. I-am păstrat și eșarfa, pe care o pun în jurul gâtului, ca să-i simt parfumul. N-am îngropat-o cu bijuterii, dar i-am pus alături sticluța ei din parfumul preferat. Verighetele le-am păstrat, stau lângă inima mea. Nu există secundă să nu mă gândesc la ea, îmi apare mereu în față… A fost o lovitură cruntă decesul ei, n-o s-o uit până când mă duc după ea”, a mai mărturisit Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...