Ce face Adelina Pestrițu când internauții îi scriu comentarii urâte. ”În comunitatea mea nu au ce căuta oamenii care nu știu să folosească un limbaj civilizat”

29.04.2021, 15:36
Ce face Adelina Pestrițu când internauții îi scriu comentarii urâte. ”În comunitatea mea nu au ce căuta oamenii care nu știu să folosească un limbaj civilizat”
Ce face Adelina Pestrițu când internauții îi scriu comenatrii urâte. ”În comunitatea mea nu au ce căuta oamenii care nu știu să folosească un limbaj civilizat și oamenii care nu știu să se comporte”

Adelina Pestrițu  e explicat ce măsuri ia atunci când primește comentarii urâte în mediul online.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Adelina Pestrițu a vorbit despre unele comentarii negative pe care le primește la postările pe care le face în mediul online. ”Fie că îmi place, fie că nu, ajung să le citesc. S-a dezvoltat un curent de bullying, cred că e termenul cel mai potrivit. Îmi fac griji pentru ceea ce urmează pentru copiii noștri. Pentru că dacă noi vom continua, spun noi pentru că nu aș vrea să arăt cu degetul către cineva, nu este bine. Eu nu am să fac niciodată bullying cu nimeni. Adică sunt convinsă că nu este o variantă să-ți exprimi părerea, indiferent dacă te supără cineva sau nu. Trebuie să adopți un mod civilizat și elegant de a-ți spune părerea”, a declarat vedeta.

”Îi blochez, sigur că da, pe cei care depășesc măsura. În comunitatea mea nu au ce căuta oamenii care nu știu să folosească un limbaj civilizat și oamenii care nu știu să se comporte. Un simplu comentariu poate să spună foarte multe despre persoana respectivă. Trebuie să realizăm că ar trebui să oprim cât mai repede curentul ăsta, pentru că nu va face bine. Nu face bine în general, dar mai ales dacă ne raportăm la psihicul copiilor noștri, la femeile care nu au încredere în ele. Trebuie să avem un comportament civilizat și să păstrăm spațiul ăsta online ca pe un spațiu care să ne ofere singuranță și în care să ne simțim bine”, a adăugat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu e căsătorită și are un copil

 

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV. În plan personal, in anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria.  Aceasta a mai fost căsătorită cu binecunoscutul artist Liviu Vârciu.

În prezent, Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri. Are 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane pe Facebook. Aceasta a vorbit despre activitatea sa și despre câștigurile din online la emisiunea „Interviurile lui Vitalie”.

“Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume (n.r. 5. 000 de euro) , altele cu mai puțin. Altele deloc. Raportat la salariul minim pe economie este enorm. (…) Oamenii au tendința de a judeca pentru că nu știu ce este în interior. Din exterior pare foarte simplu. Ți-ai luat un telefon, ai făcut o poză, ai urcat-o pe Instagram, vreau și eu un contract, dar când intri și vezi cam cât de mult trebuie să muncești, cam cât de mult trebuie să te implici, la câte lucruri trebuie să renunți tu pentru a fi în permanență prezent pentru comunitate.(…) Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe”, a spus vedeta.

citește și...