Denise Rifai, la Kanal D. Ce spune despre emisiunea pe care o va prezenta

15.07.2020, 09:41
Denise Rifai, la Kanal D. Ce spune despre emisiunea pe care o va prezenta
Denise Rifai, la Kanal D. Ce spune despre emisiunea pe care o va prezenta

Denise Rifai va avea emisiune la postul de televiziune Kanal D. Jurnalista a vorbit despre noul proiect pe care îl va prezenta la TV.

Începând din toamna acestui an, Denise Rifai va face parte din echipa postului de televiziune Kanal D. Aceasta va prezenta un nou proiect TV.

“Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus ”Da!” cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să va spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a declarat jurnalista pentru kanald.ro.

Și-a dat demisia de la Realitatea Plus în urmă cu câteva luni

Denise Rifai a demisionat de la postul de televiziune Realitatea Plus în urmă cu câteva luni. Aceasta a făcut anunțul pe contul ei de socializare.

”Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales Când se va încheia!

Însă o să vă spun și dvs. ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie.
Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine că jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă”, spunea ea.

Denise Rifai a vorbit și despre cei nouă ani pe care i-a petrecut la postul respectiv.

”Eu sunt Denise Rifai. Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra că profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizăm, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs.

Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independența jurnalistică. Poate singură!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să va iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu ! Ps. Știți ce nu pricep unii? Că Presă nu se vinde. Se face! Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, adăuga ea.

citește și...