Ce dorință are Brigitte Pastramă. ”Păi de ce muncim?”

15.10.2020, 12:47
Ce dorință are Brigitte Pastramă. ”Păi de ce muncim?”
Ce dorință are Brigitte Pastramă. ”Păi de ce muncim?”

Brigitte Pastramă a dezvăluit ce mare dorință are. Vedeta ar vea o casă pe marginea unui lac.

Brigitte și Florin Pastramă au petrecut o vacanță în Delta Dunării. Bruneta a fost impresionată de tot ce a văzut și a mărturisit, la show-ul pe care îl are la Antena Stars, că își dorește o casă pe marginea unui lac, care să-i aducă aminte de Deltă.

„Eu îmi doresc casa visurilor mele pe lac. Aia cu coloane. O să muncesc până îmi iau un teren la lac. Acum în ianuarie-februarie, aș vrea să cumpăr în Corbeanca undeva, dar să fie la lac. Hai să ne uităm unde ar putea fi. Cât mai aproape de București, ai auzit? Oare e voie cu barca pe lac? Păi de ce muncim? O casă daia cu arcade, dar o vreau pe lac, ai înțeles”, i-a spus Brigitte Pastramă lui Florin Pastramă, notează spynews.ro.

„Dacă îți dorești, Dumnezeu îți dă”, i-a spus soțul vedetei.

Florin Pastramă, deranjat că Brigitte stă prea mult să se machieze

În cadrul aceluiași reality show, Florin Pastramă a comentat pe marginea faptului că partenera sa de viață petrece foarte mult timp să se fardeze.

„Eu cu Sara (n.r. fiica lui Brigitte) am fost gata. Brigitte a mai întârziat un pic. Măi Brigitte, tu ești frumoasă oricum, mă. Dar Brigitte a mea vrea să fie as când iese din casă, să fie pusă la patru ace. Măi Brigitte, suntem în Deltă, mă, nu la Saint-Tropez”, a spus Florin Pastramă.

Florin Pastramă, urmărit peste tot de soția sa

În timp ce se aflau la o pensiune din Delta Dunării, o prietenă l-a luat pe Florin Pastramă de lângă Brigitte pentru a-i arăta un loc unde acesta ar putea petrece timp cu băieții. Imediat, Brigitte Pastramă s-a dus după partenerul ei de viață pentru a vedea despre ce este vorba.

„Când mi-a spus că vrea să îmi arate un loc unde stau doar băieții, m-am dus imediat, fără să știe Brigitte. Când a auzit Brigitte, imediat a sărit de la masă, să vadă și ea unde merg, ce fac. Dar nu știu cum a apărut, a ieșit din perete, m-am și speriat”, a spus Florin Pastramă referitor la reacția soției sale.

citește și...