Brigitte Pastramă , despre zvonurile divorțului de Florin Pastramă. ”Nu am știut cine este Florin în realitate”

01.10.2020, 10:16
Brigitte Pastramă , despre zvonurile divorțului de Florin  Pastramă. ”Nu am știut cine este Florin în realitate”
Brigitte Pastramă , despre zvonurile divorțului de Florin Pastramă. ”Nu am știut cine este Florin în realitate”

Brigitte Pastramă a explicat care este situația dintre ea și partenerul său de viață, Florin Pastramă, după ce au apărut numeroase zvonuri conform cărora cei doi ar fi la un pas de divorț.

Brigitte Pastramă a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre ceea ce se întâmplă în viața ei în ultima perioadă de timp.

Vedeta a explicat și care este situația dintre ea și soțul său, Florin Pastramă, după ce aceasta a fost agresată în parcarea unui magazin. Despre cei doi s-a spus că ar fi la un pas de divorț.

”Brigitte Pastramă este un îngeraș care merge foarte mult pe principiul păcii. Întotdeauna în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite. În momentul de față nu este momentul potrivit ca să răspund la această întrebare pentru că nu e momentul potrivit. Încă nu a venit momentul ca să dau acest anunț sau nu. Am spus că nu este un moment potrivit acum ca să răspund la această întrebare”, a spus Brigitte Pastramă.


”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet.

Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac? Păi nu tot voi ați fost cei care ați mediatizat și nunta noastră? Suntem unde suntem, nu este așa de ușor.

Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarrte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a adăugat ea.

Brigitte Pastrampă: ”Vor veni momente în care toate lucrurile vor ieși la iveală”


”Eu am divorțat de două ori. Am divorțat de tatăl Sarei și de Ilie. Nu înțeleg de ce aș fi acuzată de ceva? Dacă ar fi, dar eu nu pot să dau acest răspuns astăzi, vor veni momente în care toate lucrurile vor ieși la iveală, pentru că adevărul este unul singur. Mă simt binecuvântată și sunt extaordinar pentru faptul că în viața mea s-au rezolvat foarte multe lucruri și pentru faptul că este o perioadă foarte grea pentru toată lumea. Sunt fericită cu ceea ce sunt astăzi…”, a mai spus Brigitte Pastramă la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

citește și...