Ce dietă ține iubita lui Alex Pițurcă. ”Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic”

21.02.2022, 17:56

Cristina Ich este o mamă extrem de sexy. Iubita lui Alex Pițurcă se menține în formă, după ce a născut un băiețel. Influencerita a dezvăluit ce secret are pentru a se bucura de o silueta de invidiat. ”Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic”, spune aceasta. 

Cristina Ich este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute femei influencer din România. Aceasta are peste 700.000 de urmăritori pe Instagram. Influencerita împărtăseste absolut totul cu cei care o urmăresc, fie că este vorba despre viața sa personală, fie că este legat de partea profesională.

Iubita lui Alex Pițurcă are o siluetă trasă prin inel şi ar părea că se abţine de la multe şi face multe sacrificii să aibă grijă de trupul ei. Lucrurile stau însă cu totul diferit.

”Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic”

Influencerita a mărturisit că nu mănâncă des și că nu merge la salv, pentru că nu are timp. Mai mult, frumoasă șatenă spune că își permite să mănânce orice, moștenind calitățile mamei sale.

„Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc”, a mărturisit Cristina Ich, pentru playtech.ro

Cristina Ich și-a schimbat numele

Cristinei Ich  a dezvăluit că şi-a schimbat numele pentru că vrea să uite de tatăl ei biologic.

„În curând și în buletin va scrie Cristina Ich. Renunț la Micu. Din 2010 m-am prezentat cu numele Cristina Ich. Îmi schimb numele pentru că nu vreau să mă lege nimic de viața pe care am lăsat-o îngropată cu ani în urmă. E singurul lucru pe care nu aș vrea să îl explic niciodată. E un subiect sensibil. Mama mea o icoană. Iar tatăl meu vitreg este un om extraordinar. De la 12 ani este tatăl meu adevărat. Eu când l-am întâlnit pe el, l-am simțit tată. I-am spus mamei: cu el mi-aș dori să mă căsătoresc. Tatălui biologic îi doresc sănătate. Nu știu nimic de el și nici nu vreau să știu”, a declarat Cristina Ich în emisiunea lui Cătălin Măruță.

citește și...