Ce diagnostic a primit Paula Chirilă de la medici după ce a fost luată cu ambulanța de la ”Xtra Night Show”. ”Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”

21.01.2021, 12:04
Ce diagnostic a primit Paula Chirilă de la medici  după ce a fost luată cu ambulanța de la ”Xtra Night Show”. ”Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”
Ce diagnostic a primit paula Chirilă de la medici după ce a fost luată cu ambulanța de la ”Xtra Night Show”. ”Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”

Paula Chirilă a explicat ce probleme de sănătate are după ce zilele trecutre a fost luată cu ambulanța de la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Începând din data de 11 ianuarie 2021, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, ”Xtra Night Show” poate fi urmărită la postul de televiziune Antena Stars. În noul sezon, Dan Capatos și Cătălin Bordea au o nouă colegă. Este vorba despre actrița Paula Chirilă. Paula Chirilă a ajuns la spital zilele trecute, după ce a fost luată cu ambulanța de la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Vedeta a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii după ce a ajuns la spital. Acesta are probleme la stomac după ce a luat medicamente antiinflamatorii pentru hernia de disc.

Ce diagnostic i-au pus medicii Paulei Chirilă

Actrița Paula Chirilă a explicat că are un început de ulcer. De asemenea, vedeta a afirmat că trebuie să țină regim.

„Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă la emisiunea ”xtra Night Show”, citată de spynews.ro.

Vedeta povestea într-un interviu despre problemele provocate de hernia de disc. „Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, detalia actrița recent.

citește și...