Ce dezvăluiri a făcut Niko Delinescu, femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. ”Noi am stat cinci ani împreună, când era un băiat cuminte”

19.12.2021, 16:28
Ce dezvăluiri a făcut Niko Delinescu, femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. ”Noi am stat cinci ani împreună, când era un băiat cuminte”

Binecunoscutul sportiv Cătălin Cazacu are un copil cu o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere, Nicoleta Delinescu. Aceasta a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde a făcut dezvăluiri despre relația cu motociclistul. ”Noi am stat cinci ani împreună, când era un băiat cuminte”, a afirmat Niko Delinescu.

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos. Interpreta de muzică de petrecere Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei.

Niko Delinescu a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu dar și despre băiatul pe care îl au împreună. Artista l-a cunoscut pe sportiv la un an după ce prmul ei soț a încetat din viață.

Ce dezvăluiri a făcut Niko Delinescu, femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. ”M-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită”

”Cătălin Cazacu m-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită, după ce am pierdut primul soț nu am mai putut face acest pas. (…) Andrei are 11 ani și este pasionat de motociclism. Am amânat acest moment, am încercat toate sporturile, dar când s-a urcat prima dată pe motor s-a îndrăgostit și s-a îndrăgostit și motorul de el”, a declarat Niko Delinescu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

”Deocamdată Andrei nu stă cu tatăl său, dar când va mai crește, probabil o să stea cu el. (…) Deocamdată nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat, deși cine știe. (…) Noi am stat cinci ani împreună, când Cătălin era un băiat cuminte”, a adăugat artista.

 

citește și...