Ce declarații a făcut Niculina Stoican despre colegii săi de scenă. ”Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei”

03.01.2022, 13:40
Ce declarații a făcut Niculina Stoican despre colegii săi de scenă. ”Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei”
Ce declarații a făcut Niculina Stoican despre colegii săi de scenă. ”Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei”

Interpreta de muzică populară Niculiuna Stoican, în vârstă de 51 de ani, a făcut declarații despre câțiva dintre colegii ei de scenă, explicând care este relația pe care o are, în realitate, cu aceștia. De asemenea, artista a vorbit și despre regretatul cântăreț de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, care a încetat din viață anul trecut.

Niculina Stoican a acordat un interviu pentru postul de televiziune Pro TV în preajma sărbătorilor.  În cadrul interviului, interpreta de muzică populară a făcut declarații despre câțiva dintre colegii ei de breaslă – Constantin Enceanu, Steliana Sima și Mariana Ionescu, explicând în ce relații este cu aceștia.

De asemenea, Niculina Stoian a vorbit și despre relația sa cu regretatul cântăreț petrică Mâțu Stoian.

Ce declarații a făcut Niculina Stoican despre colegii săi de scenă. ”Eu nu am fost niciodată prietenă nici cu Enceanu, nici cu Steliana Sima și nici cu Mariana Ionescu”

“Eu nu am fost niciodată prietenă nici cu Enceanu, nici cu Steliana Sima și nici cu Mariana Ionescu. Noi suntem colegi și asta nu înseamnă că nu îi prețuiesc pentru ceea ce sunt ei, pentru faptul că facem parte din aceeași generație. Nu ne-am vizitat niciodată, dar asta nu înseamnă că este greșit. Nu înseamnă că dacă apărem la televizor și stăm unii lângă alții și zâmbim, ne petrecem, lucrul acesta trebuie să-l facem pentru public. Nu înseamnă că după ce ieșim din filmare trebuie să ne batem sau trebuie să ne ducem de la unul la altul să dormim câte o săptămână că trebuie să mulțumim pe cineva. Nu-mi trăiesc viața ca să mulțumesc pe cineva, că nu am de ce. Eu sunt foarte stăpână și foarte corectă pe ceea ce spun și îmi susțin sentimentele și ceea ce sunt și nu am nimic de ascuns. Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei”, a explicat Niculina Stoican, potrivit wowbiz.ro.

Niculina Stoican a făcut declarații și despree Petrică Mâțu Stoian. Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Petrică Mâţu Stoian a fost angajat al Ansamblului din Craiova timp de 14 ani și s-a pensionat în vara anului trecut. Niculina Stoican este managerul Ansamblului ”Maria Tănase” din Craiova. Doru Gușman, impreesarul artistului, a afirmat că Petrică Mâțu Stoian s-ar fi pensionat din cauza Niculinei Stoican, care îl teroriza și îl umilea.

“Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut. Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți, că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Este liberul arbitru, este legea supraviețuirii, ca-n junglă. Cine poate oase roade, cine nu nici carne moale. Eu nu aveam nevoie și nici el. Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat. Noi am avut o înțelegere pe care eu am respectat-o cuvânt cu cuvânt. L-am și visat și mi-a spus: să nu uiți de înțelegere”, a mărturisit artista.

citește și...