Ce declarații a făcut Andreea Mantea despre fiul ei. ”Nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi”

26.01.2021, 16:10
Ce declarații a făcut Andreea Mantea despre fiul ei. ”Nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi”
Ce declarații a făcut Andreea Mantea despre fiul ei. ”Nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a făcut declarații de suflet despre fiul ei, David.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. În cadrul emisiunii pe care o are în prezent la Kanal D, vedeta i-a dezvăluit fiului ei că nu știe cum să-l mai crească și că si-ar dori sa nu mai fie atât de sensibil.

“Vreau să pleci de acasă, să stau și eu liberă! Să nu te mai văd, să nu te mai aud, să nu mai aud: mama, mama, mama… de 70 de ori pe zi. Nu am nimic cu tine, dar vreau să te joci și tu cu copii de vârsta ta. Eu nu mă descurc. Eu nu știu ce să mai fac ca să te mulțumesc. Eu nici nu știu cum să cresc un copil de genul ăsta. Nu știu cum”, i-a spus Andreea Mantea lui David, potrivit kanald.ro. “Tu ești perfect! Mie îmi place la nebunie de tine. Eu te iubesc oricum, că ești bun, că ești rău. Problema mea e alta. Nu știu cum să mă comport cu tine și nu știu cum să te cresc. Orice aș face nu e bine”, a completat aceasta.

 

Ce declarații a făcut Andreea Mantea despre fiul ei. ”El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”

În cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, Andreea Mantea a vorbit despre faptul că a fost evoită să-l ia pe David peste tot cu ea la filmări.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”, a explicat vedeta TV, citată de wowbiz.ro.

”El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum de când a auzit că are voie în fața camerei se duce și le explică: veniți să vă arăt, aici este jucăria mea. Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”, a mai spus Andreea Mantea.


Andreea Mantea și-a făcut testul COVID

În episodul de luni seara, 25 ianuarie, din cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că și-a făcut testul pentru COVID-19.

Testul a ieșit negativ.

„De când a început nebunia asta mi-a fost frică să fac. Am avut ocazia să-mi fac test de miliarde de ori. Nu mi-am făcut de frică. Am avut ocazia să-mi fac test de anticorpi. Să văd dacă l-am avut, nu l-am avut, dacă sunt asimptomatică, dar nu am avut curaj să fac”, a spus bruneta, conform sursei menționate anterior.

citește și...