Ce declarații a făcut Alex Velea despre fiica Antoniei. ”Nu mă consider un tată vitreg că sună urât”

04.02.2022, 16:37
Ce declarații a făcut Alex Velea despre fiica Antoniei. ”Nu mă consider un tată vitreg că sună urât”
Ce declarații a făcut Alex velea despre fiica Antoniei. ”Nu mă consider un tată vitreg că sună urât”

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit care este relația sa cu Maya, fiica pe care Antonia o are din căsnicia cu Vincenzo Castellano. ”Nu mă consider un tată vitreg că sună urât”, a declarat artistul. Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, Dominc și Akim, de care sunt foarte mândri.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria.

Prezent la podcastul realizat de Alexandra Ungureanu, Alex Velea a făcut declarații despre copiii săi și a dezvăluit care este relația pe care o are cu Maya, fetița Antoniei.

Ce declarații a făcut Alex Velea despre fiica Antoniei. ”Pe Maya o consider fiica mea”

„Am trei copii minunați! Eu am trei copii, nu doi, pentru că pe Maya o consider fiica mea. Zilele acestea a fost pe aici. Sunt un prieten bun al ei, nu mă consider un tată vitreg că sună urât. Vreau să am rolul meu în viața ei, să-i fiu prieten”, a mărturisit Alex Velea, potrivit click.ro.

„Eu mi-am dorit copii de la 20 de ani, dar nu apăruse încă persoana potrivită. Când era nevastă-mea însărcinată cu Akim, eu am plecat în State să fac niște bani pentru că nu mai mergea bine treaba atunci. Era prin 2016 așa. Am regretat atunci că nu am fost alături de Antonia. În rest, mă implic în creșterea copiilor, îmi place să mă joc ei. Mă moștenesc amândoi, au cerut niște instrumente muzicale de Moș Crăciun. Sunt ”criminali”, amândoi”, a mai spus artistul despre copiii săi și ai Antoniei.

citește și...