Ce crede Iulia Albu despre rochia de mireasă a Teodorei Becali

17.10.2019, 11:23
Ce crede Iulia Albu despre rochia de mireasă a Teodorei Becali
Ce spune Iulia Albu despre rochia de mireasă a Teodorei Becali

Iulia Albu a analizat rochia de mireasă purtată de Teodora Becali în ziua nunții, cât și ținutele pe care le-au ales socrul mic și domnișoarele de onoare. 

Sinceră cum o știm cu toții, Iulia Albu a fost rugată, de cei de la VIVA!, să comenteze ținutele purtate de Teodora Becali, de tatăl său și nu numai. 

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit că atât mireasa, cât și patronul FCSB, au avut apariții impecabile. 

Iulia Albu a analizat rochia de mireasă a Teodorei Becali

Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust si de o modestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet  căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei. Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului. Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. Ar fi fost ideal, totuși ca, la finalul petrecerii, ținuta lui să nu arate așa cum vedem în fotografia în care apare alături de Anamaria Prodan”, a spus Iulia. 

„Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, a conchis Albu. 

citește și...