Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali la nuntă? Tatăl ei i-a făcut toate poftele și i-a dat un dar de nuntă generos

14.10.2019, 18:20

Nunta fiicei celei mari a lui Gigi Becali, Teodora, a fost evenimentul anului! Tatăl miresei a fost extrem de generos și a suportat toate cheltuielile de la nuntă. Mai mult de atât, latifundiarul le-a dat cadou de nuntă mirilor o sumă enormă.

Fiica lui Gigi Becali a strâns o avere la nuntă

Gigi Becali a scos din buzunar un milion de euro, dar nici invitații nu s-au lăsat mai prejos. Mirii au strâns de la nuntași aproximativ 700.000 de euro. Mai mult de atât, Gigi Becali a dorit să îi construiască Teodorei și ginerelui său, Mihai Teodor Mincu, o casă lângă a lui, dar tinerii l-au refuzat.

‘E un moment foarte important pentru mine. Eu am talent așa la vorbire, dar acum trebuie să spun ceva ce e în inima mea. Fără nicun fel de exagerare am să-l consider și am să-l iubesc exact ca pe un băiat al meu pe ginerele meu. E un băiat de aur, mă bcur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur, și de azi va fi băiatul meu. Am trei prințese și mai am acum încă un prinț. Acum Teodora e liberă. Am spus cât ești la mine, faceți ca mine, dup-aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri. Acum ea nu vrea să facă nici casă în curte. Eu am vrut să le fac casă în curte, dar a zis «ce, să mă comande tata și când sunt măritată?!»’, a mărturisit Gigi Becali, spre amuzamentul invitaților de la nuntă.

Mirii au strâns 1,7 milioane de euro

Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali la nuntă? Întrebarea acesta este pe buzele tuturor. Cei 700 de invitați au fost aleși pe sprânceană. Machedoni, prieteni de-ai patronului FCSB, dar și rudele și apropiații mirelui, cu toții s-au distrat la nunta de vis a Teodorei.

Latifundiarul din Pipera nu a ținut la bani când a venit vorba de nunta fiicei sale și i-a dat ca dar suma de un milion de euro. De altfel, Teodora a decis să păstreze numele Becali după căsătorie.

Evenimentul a fost unul fastuos, iar la final, mirii au reușit să strângă în jur de 1,7 milioane de euro. O sumă extrem de imensă, ținând cont că au deja tot ce le poftește inima. De asemenea, Gigi Becali le-a făcut cadou și luna de miere proaspeților căsătoriți.

citește și...