Ce mesaj i-a transmis Andra Teodorei Becali. Artista a cântat la grandioasa nuntă

14.10.2019, 14:46
Ce mesaj i-a transmis Andra Teodorei Becali. Artista a cântat la grandioasa nuntă
Andra i-a transmis un mesaj special Teodorei Becali

Grandioasa nuntă a Teodorei, fata cea mare a lui Gigi Becali, a adunat laolaltă sâmbătă în jur de 1.000 de invitați, aleși pe sprânceană. Printre aceștia s-a numărat și Andra, care a cântat la eveniment și i-a transmis un mesaj emoționant miresei. 

Numeroși artiști au întreținut atmosfera de petrecere de la nunta Teodorei Becali, care a avut loc la Palatul Snagov. Andra a fost printre cei 1.000 de invitați și a susținut un scurt recital pentru proaspeții însurăței. 

Andra i-a scris un mesaj special Teodorei Becali

Din câte se pare, artista s-a simțit excelent la evenimentul fastuos, așa că a dorit să îi transmită public un mesaj miresei. Andra a publicat pe o rețea socială mai multe fotografii de la eveniment. 

„Eu m-am măritat la 23 de ani și de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără mă emotionez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit sa fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi speciala! Casă de piatră Theodora & Mihai!”, a scris Andra în dreptul fotografiilor de la nunta de sâmbătă. 

citește și...