Anna Lesko, despre unul dintre concurenții de la ”Ferma”. ”Știi genul acela de băiat de care poți să-ți bați joc? Mi-e milă”

16.09.2020, 12:38
Anna Lesko, despre unul dintre concurenții de la ”Ferma”. ”Știi genul acela de băiat de care poți să-ți bați joc? Mi-e milă
Anna Lesko, despre unul dintre concurenții de la ”Ferma”. ”"Știi genul acela de băiat de care poți să-ți bați joc? Mi-e milă"

Anna Lesko a fost protagonista unui moment neașteptat alături de unul dintre concirenții de la show-ul de televiziune ”Ferma”, de la Pro TV.

Octavian Ciovică, unul dintre concurenții din cadrul emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, se laudă cu multe cuceriri în rândul femeilor și se pare că ar vrea ca și cântăreața Anna lesko să fie pe lista lui.

În ediția de marți seară a emisiunii, Anna Lesko l-a pupat pe obraz și pe frunte pe Octavian Ciovică, însă a făcut-o în încercarea de a-al determina să nu mai sforăie pe timpul nopții.

Chiar dacă concurentul este atras de senzuala cântăreață Anna Lesko, aceasta și-a spus foarte clar păreea despre el.

”Al nostru s-a topit, deci s-a făcut brânză topită…”, a comentat vedeta după ce l-a pupat pe Octavian Ciovică.

”Dacă mă pun la mintea lui Tavi, praf îl fac”


”E foarte simpatic, e foarte drăguș și el lasă tot timpul loc de… Știi, e acel băiat de care poți să își bați joc. Genul acela. E foarte simpatic, dar Doamne, eu dacă mă pun la mintea lui Tavi praf îl fac. Mi-e și milă!”, a mai spus Anna Lesko despre Octavian Ciovică.

”El este acel bărbat din care faci ce vrei tu. Doar trebuie să știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult problema în fața lui că se așază singură, înțelegi?”, a mai completat concurenta de la show-ul ”Ferma”. 

Unde se dilmează ”Ferma”

Noul sezon al show-ului “Ferma” a debutat în data 8 septembrie la Pro TV și se filmează în acelaşi loc în care s-a filmat şi primul sezon.

Potrivit click.ro, inițial s-a spus că filmările vor avea loc în Delta Dunării. Însă, de fapt, pentru emisiunea ”Ferma” se filmează tot la Cocani, județul Dâmbovița, acolo unde a fost filmat și primul sezon al emisiunii, prezentat de Iulia Vântur.

Conform sursei mai sus citate, locul unde se filmează ”Ferma” are și o legendă. Se spune că acolo, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, Niță Lemnaru, care și-a contruit alături de iubita lui o gospodărie. Ulterior, ferma lor a fost luată de Stat şi transformată în ocol silvic. Deşi a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă, aceasta nu și-a mai regăsit strălucirea din vremurile de altădată.

 

citește și...