Ce caută Cătălin Botezatu la o parteneră. ”Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc”

16.10.2020, 12:02
Ce caută Cătălin Botezatu la o parteneră. ”Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc”
Ce caută Cătălin Botezatu la o parteneră. ”Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc”

Designerul Cătălin Botezatu a explicat ce anume caută la o eventuală parteneră de viață.

Cătălin Botezatu a fost și este unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră. Deși a avut relații cu femei frumoase și celebre, niciuna nu l-a determinat pe creatorul de modă să ajungă la altar.

”Nu am și sunt bine așa cum sunt. Poate că m-aș opri dacă aș găși o femeie care are calitățile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înțeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluțiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine”, a declarat Cătălin Botezatu pentru redactia.ro.

”Nu-mi plac femeile care se dezvăluie că o chintă royala. În general, bărbații ar trebui să descopere ușor femeia, să facă eforturi pentru a o cuceri. Dacă este prea ușor de cucerit, o femeie devine că o pastilă pe care o poți lua în fiecare seară, aproape în mod automat. Da, în viață mea există o astfel de femeie, dar dacă mă frământă prea tare riscă să mă înlăture. Să nu devină prea greu de cucerit”, a adăugat el.

Designerul a afirmat că nu crede în căsătorie.

”Nu, nu cred în instituția căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veșnicie fără a avea nevoie de un act”, a adăugat el.

În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu fostele iubite

Creatorul de modă a explicat că a rămas în relații bune cu toate fostele sale iubite.

”Cu toate, inclusiv cu Valeria Marin. Niciodată nu am încheiat o relație supărat pe cineva. Consider că suntem civilizați și dacă dragostea se termină într-o relație nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Au fost femei foarte inteligente”, a spus el.

Acesta a dezvăluit și ce femei din viața sa și-au pus amprenta asupra sa.

”Da, prima mea iubire, Dana Opsitaru cu care am avut o relație de peste șapte ani și datorită căreia, poate, am și făcut fashion. Dar dacă stau să mă gândesc am ajuns model și sunt ceea ce sunt datorită unei alte femei extraordinare din România, Bianca Brad, care mi-a îndrumat pașii către lumea modellingului și pe care am iubit-o foarte mult”, a încheiat Cătălin Botezatu.

citește și...