Declarația lui Pavel Stratan după ce fiica sa a fost cerută în căsătorie. ”Părerea ei pentru mine este sfântă”

11.10.2020, 11:27
Declarația lui Pavel Stratan după ce fiica sa a fost cerută în căsătorie. ”Părerea ei pentru mine este sfântă”
Declarația lui Pavel Stratan după ce fiica sa a fost cerută în căsătorie. ”Părerea ei pentru mine este sfântă”

Binecunoscutul artist Pavel Stratan a făcut declarații după ce fiica sa, Cleopatra Stratan, a fost cerută în căsătorie îăn ziua în care și-a sărbătorit majoratul.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani.

Tatăl Cleopatrei Stratan, celebrul artist Pavel Stratan, a făcut declarații despre faptul că fiica sa a fost cerută în căsătorie.

”Eu întotdeauna am susținut-o pe Cleopatra în orice și părerea ei pentru mine este sfântă. N-am avut niciodată contradicții. Întotdeauna ne-am sfătuit și mi-a plăcut mereu ce decizii ia, cum gândește. Rămâne doar să-i susțin deciziile. Parcă nu mai am ce să-i vorbesc în plus. Cred că am vorbit destul cât ea a fost micuță. De la anul se va muta în București, la facultate”, a explicat Pavel Stratan pentru click.ro.

Pavel Stratan și-a spus părerea și despre viitorul său ginere, Edward Sanda.

”Numai cuvinte de laudă, un copil de aur, cuminte, la fel ca și Cleopatra, cred că s-au găsit repede. Nu știu cât s-au căutat sau poate nu s-au căutat deloc. S-au întâlnit când și unde trebuie, la timpul și la locul potrivit”, a afirmat acesta.

Pavel Stratan, despre proiectele profesionale ale familiei

Pavel Stratan a oferit și câteva detalii despre proiectele profesionale ale familiei sale.

”Cleopatra are foarte multe piese deja gata făcute, care așteaptă videoclipuri. Eu am lansat o piesă cu Keo, care aștepta de un an de zile videoclip. Am lucrat la piese noi. Dar cel mai mult lucrez la un proiect cu animație. Un videoclip cu desene animate. Un proiect de lungă durată, la care lucrez pentru mine și Cezar (n.r. fratele Cleopatrei)”, a explicat artistul.

citește și...