Ce caracterizare i-a făcut Randi lui Alex Velea. ”Scund, impulsiv, arogant”

19.05.2021, 13:28
Ce caracterizare i-a făcut Randi lui Alex Velea. ”Scund, impulsiv, arogant”
Ce caracterizare i-a făcut Randi lui Alex Velea. ”Scund, impulsiv, arogant”

Randi l-a caraterizat pe Alex Velea la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Randi a fost prezent zilele trecute în plaoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc. Artistul a răspuns celor mai neașteptate întrebări. Prima întrebare a fost: “Care crezi ca sunt cele mai mari defecte ale lui Alex Velea?”. Randi a răspuns: “Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”.

A doua întrebare pentru Randi a fost: “Cu ce femei din showbizul românesc ai vrea să ai o aventură de-o noapte, dacă ai fi sigur că nu s-ar afla?”, iar răspunsul artistului a fost Antonia, Adelina Pestrițu și Anna Lesko.

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Alex Velea a vorbit recent  despre cei doi băieți pe care îi are cu Antonia: Dominic, în vârstă de șase ani, și Akim, în vârstă de patru ani. Cei doi sunt plini de energie, iar cântărețul a declarat că îi duce deja pe cei mici la diverse sporturi. „Sunt niște năzdrăvani băieții. Au energie maximă. Încercăm să îi implicăm în cât mai multe activități, pentru că nu facem față enegiei lor. Fac și înot și MMA”, a spus artistul.

citește și...