Ce cadouri a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. ”Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto”

01.08.2021, 12:51
Ce cadouri a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. ”Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto”
Ce cadouri a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. ”Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto”

Andrei Duban, în vârstă de 49 de ani,  a povestit, în cadrul unui podcast, detalii mai puțin cunoscute despre el și despre întâmplările din perioada comunistă. Acesta a dezvăluit că Elena Ceaușescu, soția lui Nicolae Ceaușescu, i-a făcut cadouri de-a lungul timpului. ”Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto”, a spus el.

Andrei Duban și-a amintit de perioada comunistă. Acesta a mărturisit, în cadrul unui podcast, că a primit cadouri de la Elena Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceușescu, care îl aprecia pentru spectacolele la care acesta participa în acele vremuri.

„A fost o chestie contradictorie. Ea (n.r. Elena Ceaușescu) mi se părea o scorpie când tăcea, mi se părea o femeie rea, după care mi-am luat așa o lecție, după unul dintre spectacole, au trimis mașina după mine la școală”, a povestit Andrei Duban, potrivit revistei Viva.


Ce cadouri a primit Andrei Duban de la Elena Ceaușescu. ”Am primit cadou un stilou cu peniță de aur cu care ei semnau decretele prezidențiale”

„Am fost scos din clasă, nu apucasem să le spun părinților și m-au dus la Comitetul Central. Am intrat în biroul președintei Organizației de Pionieri. M-a felicitat și mi-a spus că are un cadou pentru mine de la tovarășa Elena. Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto (…)”, a spus actorul.

Andrei Duban a afirmat că a primit două cadorui de la Elena Ceușescu. „Două cadouri mi-a făcut de-a lungul timpului. Când eram mai mic, o mașinuță de curse, de Formula 1, care la spate avea o rotiță și o brichetă, dar am aflat mai târziu asta. Când mergeau roțile din spate, ieșeau mici scântei, ca la brichetă (…) Mă invidiau toți când au văzut ce aveam, dar le-am dat-o tuturor să se joace… Mai târziu, eram deja la liceu și am primit cadou un stilou cu peniță de aur cu care ei semnau decretele prezidențiale. Nu-l mai am, mi l-au furat la Revoluție”, a completat acesta.

Andrei Duban a făcut operație de micșorare a stomacului

Recent, Andrei Duban a venit în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, fiind mult mai slab. Actorul a dezvăluit că a dat jos, doar într-o lună, 13 kilograme, datorită faptului că a făcut o operație de micșorare a stomacului. Andrei Duban s-a urcat pe cântar, acesta arătând că actorul are în jur de 86 de kilograme. ”Eu acum o lună am început să slăbesc. Am dat 13 kilograme într-o lună. Aveam o sută de kilograme. Am fost la operație. Se numește bariatrie”, a spus Andrei Duban. ”Eu am intrat marți în clinică, iar vineri am ieșit liniștit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, simți că te saturi. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îți crește încrederea în tine”, a mai spus acesta.

Andrei Duban formează o familie fericită alături de soția sa, Grațiela, și de fiul lor, Armin. Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în anul 2010, pe litoral, iar un an mai târziu s-au căsătorit.

citește și...