Bursucu: ”De când a început pandemia am slăbit 16 kilograme”

24.04.2021, 12:59
Bursucu: ”De când a început pandemia am slăbit 16 kilograme”
Bursucu: ”De când a început pandemia am slăbit 16 kilograme”

Binecunoscul prezentator TV Bursucu a slăbit 16 kilograme de la începutul pandemie de coronavirus și până în prezent.

Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care o moderează alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a reușit să scape de kilogramele în plus în pandemie. Acesta a slăbit 16 kilograme, după cum a declarat pentru click.ro”Am slăbit! De când a început pandemia am slăbit 16 kilograme”, a spus Bursucu. În privința regulilor pe care le are în ceea ce privește alimentația, acesta a explicat: ”Nu am niște reguli foarte stricte, dar regula de bază este că, în cât mai multe zile dintr-o săptămână, 4-5 zile, nu depășesc 1700-1800 de calorii”.

Bursucu a afirmat că speră să nu ia în greutate odată cu sărbătorile pascale. ”Nu cred că voi lua în zilele de Paște, sper să nu iau după… De Paște nu am pofte foarte mari, însă singurul lucru pe care-l poftesc cu adevărat, și asta se întâmplă să mănânc o singură dată, este o felie de cozonac, foarte bun, cu o cană cu lapte”, a mai declarat el.

Cine i-a pus porecla Bursucu

Bursucu a dezvăluit cum s-a ales cu acest apelativ.

”Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu”, a explicat el.

De curând, Bursucu a dat și câteva amănunte mai puțin cunoscute despre el. Acesta este pasionat de pian, este microbist înfocat și are o adevărată colecțioe de pantofi sport.

”Oamenii nu ştiu că sunt pasionat de pian, îmi place să cânt şi iau cursuri. Îmi place să mă uit la fotbal, de fapt asta mi-am dorit să fiu în viaţă, fotbalist, şi sunt suporter FCSB. Şi o altă mare pasiune sunt pantofii sport, am peste 70 de perechi”, a afirmat Bursucu.

citește și...