Ce cadou și-a făcut Dana Săvuică. ”Costă în jur de 10.000 de euro”

20.07.2020, 11:20
Ce cadou și-a făcut Dana Săvuică. ”Costă în jur de 10.000 de euro”
Ce cadou și-a făcut Dana Săvuică. ”Costă în jur de 10.000 de euro”

Dana Săvuică se laudă cu o dantură nou-nouță, pentru care a scos din buzunar o sumă mare de bani.

Dana Săvuică și-a dorit o dantură impecabilă și un zâmbet de Hollywood, astfel că s-a lăsat pe mâna stomatologului. Fostul model se laudă acum cu o dantură nouă, de 10.000 de euro. Senzula blondă susține că acesta este un cadou pe care și l-a făcut de ziua sa de naștere, în ianuarie, când a împlinit 50 de ani.

“Mi-am pus dinţi noi, un alb strălucitor, cadou de ziua mea, transformarea danturii mele. Costă în jur de 10.000 de euro, medicul stomatolog mi-a făcut un preţ special”, a declarat Dana Săvuică pentru click.ro.

A fost în vacanță în Grecia


Dana Săvuică a fost în prima vacanță din această perioadă de pandemie de coronavirus. A ales ca destinație Grecia.

“Nu am resimţit atât de tare condiţiile de siguranţă care s-au impus şi este foarte bine că au fost impuse. Nu am stat mult la corturile amenajate în faţă la Otopeni, care ne redirecţionau către zboruri, distanţă respectată, a mers mai repede, am purtat măşti, ceea ce era obligatoriu. Nu a durat mult acel test de exudat făcut în Creta, Grecia, singura nelinişte era că poţi primi un sms că ai covid şi că poţi intra în carantină”, a mai povestit fostul model pentru sursa citată.

A divorțat după 26 de ani de căsnicie

Dana Săvuică a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Vedeta a făcut dezvăluiri despre viața sa personală.

Dana Săvuică a format o familie alături de Răzvan Stanciu, însă mariajuil lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp.

”Eu nu mai cred în căsnicie, pentru că mi s-a întâmplat să văd că, după atâţia ani de mariaj, ajungi inevitabil într-un punct mort. Şi asta poate şi pentru că societatea, problemele, grijile cotidiene (de genul rate la casă, la maşină, serviciul, lipsa serviciului) lucrează la a-ţi distruge căsnicia. Şi dacă nu ştii să găseşti soluţii care să contracareze aceste lovituri, drumurile se despart. La un moment dat, e ca şi cum ai trăi cu un străin în casă şi nu mai vezi nimic frumos la el, îi vezi doar defectele”, a mărturisit Dana Săvuică într-un interviu.

citește și...