Dana Săvuică, dezvăluiri intime despre planurile de viitor

06.01.2020, 13:00
Dana Săvuică, dezvăluiri intime despre planurile de viitor
Dana Săvuică, dezvăluiri picante despre viața la aproape 50 de ani

Dana Săvuică a făcut recent intime despre planurile de viitor. Vedeta are planuri mari de viitor și a făcut confesiui memorabile. 

Pe 23 ianuarie, Dana împlinește 50 de ani și va celebra momentul cu o vacanță de neuitat tocmai în Brazilia, țară unde nu a ajuns până acum. Vedeta a povestit, pentru Libertatea, ce planuri are. 

Dana Săvuică, dezvăluiri intime

„Pe 23 ianuarie fac 50 de ani, marele «prag», și mi-am dorit să-mi îmbunătățesc cumva aspectul ca atunci când o să mă sărbătoresc. Vreau să arăt bine și vreau să am un look fresh și să par cât mai tânără. Eu mi-aș dori foarte mult să călătoresc, să plec cu niște prietene de-ale mele, undeva, câteva zile. Spre exemplu, mi-aș dori să ajung la Rio, în Brazilia, nu mă întreba de ce tocmai acolo pentru că nu am un răspuns, doar că-mi doresc foarte mult să vizitez această țară și cred eu că acesta este momentul. Plus că am auzit că această nație este foarte libertină, foarte deschisă și foarte iubitoare de frumos. De frumusețea feminină, la orice vârstă. Deci practic acolo nu o să auzi: «Vai a făcut 50 de ani», o să auzi: «Wow, ce bine arăți», fără să puncteze vârsta. Ori românii continuă să pună accentul ala pe vârstă”, a spus Dana. 

Blondina a vorbit și despre cum își dorește să trăiască la jumătate de sceol de viață: „Mi-aș dori foarte mult să rămân pe val, ca să zic așa, pentru că oamenii au tendința să uite de cei care trec de o anumită vârstă. Nu vorbesc acum de 50 de ani, că deja sunt «tânără» la vârsta asta, dar mă uit în jur și uneori mai aud comentarii de genul: «Aoleu, ai vârsta mamei mele». Presupun că ei nu-și dau seama, dar ei o jignesc pe mama lor. Adică ce înseamnă că, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai trebuie să fie frumoasă, să se îngrijească, nu mai are dreptul la viață, nu mai are dreptul să călătorească, să iasă în oraș, să iubească, să facă sex?”.

 

citește și...