Ce cadou le oferă Deea și Dinu Maxer celor care se căsătoresc. ”Pentru orice nuntă la care vom cânta”

11.05.2021, 15:55
Ce cadou le oferă Deea și Dinu Maxer celor care se căsătoresc. ”Pentru orice nuntă la care vom cânta”
Ce cadou le oferă Deea și Dinu Maxer celor care se căsătoresc. ”Pentru orice nuntă la care vom cânta”

Deea și Dinu Maxer s-au pregătit ca la carte pentru momentul în care vor merge din nou să întrețină atmosfera la nunți.

Dinu Maxer a anunțat, în mediul online, ce program a pregătit alături de soția sa, Deea Maxer, pentru cei care se vor căsători anul acesta și vor apela la serviciile lor pentru a întreține atmosfera la eveniment.  Dinu Maxer a explicat că mirii la nunta cărora vor cânta el și Deea vor primi de la ei cadou luna de miere.

”Cel mai complex program pentru nunta ta/botezul tău! Muzica de petrecere, populara, usoara, lăutărești, orientala, manele!!! 5 soliști!!! ➡️➡️➡️Am venit cu ceva nou anul acesta. Împreună cu Deea Maxer Show Oriental și cu Taraful Viorel Bogăţeanu oferim luna de miere cadou pentru orice nuntă la care vom cânta! ????”, a scris Dinu Maxer pe contul său de pe o rețea de socializare.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

 

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți.

Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...