Ce cadou i-a făcut Flick soției însărcinate. “M-am topit!”

06.04.2022, 12:49

Flick și-a surprins soția însărcinată cu un cadou simbolic. Omul de la radio a vrut să îi ofere femeii care îi va dărui un copil un cadou pe placul ei, în semn de recunoștință pentru că îl va face tată pentru prima dată. Șatena a oferit prima reacție.

La aproximativ doi ani de când formează un cuplu, Flick și soția lui au dezvăluit că vor avea un copil. Cuplul a anunțat recent că vor deveni părinți pentru prima dată.

Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui videoclip în care apare burtica de graviduță a bruneței.

Cum  a surprins-o Flick pe soția însărcinată

Marți dimineață, Flick  și-a surprins soția cu o brățară care are două inimi. Gestul este unul de dragoste, având în vedere că Denisa Filcea poartă în pântece inima bebelușului ce va veni în curând pe lume.

Denisa Filcea a fost extrem de emoționată și și-a pus brățara la mână și a fotgrafiat-o imediat, pentru a împărtăși momentul de fericire cu comunitatea de pe rețelele de socializare.

“M-am topit!”

“M-am topit! A spus că brățara e pentru cele două inimi care bat în mine acum. Mulțumesc”, a scris Denisa Filcea pe contul ei de Instagram.

Recent, tânăra femeie de afaceri a dezvăluit de ce au ales să țină sarcina ascunsă până acum.  Denisa Filcea a publicat un mesaj video pe canalul ei de YouTube, în care dezvăluie de ce a ales să nu spună nimănui că este este însărcinată.

„Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, darpur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut nimeni. (…) Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă.”, a mărturisit Denisa Filcea.

citește și...