Ce cadou frumos a primit Gina Pistol de Moș Nicolae! Supriză superbă pentru vedetă

07.12.2020, 10:30
Ce cadou frumos a primit Gina Pistol de Moș Nicolae! Supriză superbă pentru vedetă
Ce cadou frumos a primit Gina Pistol de Moș Nicolae! Supriză superbă pentru vedetă

Vedeta de televiziune Gina Piastol a primit un cadou superb de Moș Nicolae, pe care l-a arătat fanilor săi din mediul online.

Gina Pistol este însărcinată cu primul ei copil și cadoul pe care l-a primit de Moș Nicolae are legătură cu bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume. Vedeta le-a arătat fcelor care o urmăresc în mediul online că a primit în dar de Moș Nicolae o pereche de ghetuțe pentru bebelușul ei.

”…și la mine a venit Moș Nicolae! Iată ce am găsit in ghete.?❤️”, le-a spus Gina Pistol internauților. Postarea a adunat aproape 70.000 de aprecieri din partea fanilor vedetei.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină

Vedeta de televiziune Gina Pistol a povestit ce pofte are de când a rămas însărcinată.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit fanilor ei ce pofte are de când este gravidă. Gina Pistol a dezvăluit că ar mânca și ar bea oricând ceva acru.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol de curând.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru venirea pe lume a bebelușului lor

Gina Pistol și Smiley au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat, recent, o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

citește și...