Ce cadou a primit Tavi Clonda de la Gabriela Cristea de ziua lui. ”Lucruri care nu se spun”

18.09.2020, 12:20
Ce cadou a primit Tavi Clonda de la Gabriela Cristea de ziua lui. ”Lucruri care nu se spun”
Ce cadou a primit Tavi Clonda de la Gabriela Cristea de ziua lui. ”Lucruri care nu se spun”

Cântărețul Tavi Clonda a vorbit despre ziua sa de naștere, care a fost de curând. Acesta a dezvăluit și ce surprize i-a făcut partenera lui de viață, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

În urmă cu câteva zile, muzicianul Tavi Clonda și-a aniversat ziua de naștere. Artistul a împlinit 41 de ani. Prezent în platoul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars, Tavi Clonda a fost întrebat despre cadourile pe care le-a primit de la partenera sa de viață, vedeta de televiziune Gabriela Cristea, împreună cu care are două fetițe, Victoria și Iris.

”A făcut o postare frumoasă, ăsta e cadoul. Nu prea pot să spun chiar tot. Mi-a luat ceva de îmbrăcat, dar nu foarte interesant de spus, petrecerea la care m-a ajutat 50% să o facem și în plus alte lucruri care nu se spun”, a declarat Tavi Clonda la TV, potrivit spynews.ro.

”Este ziua prințului meu pe cal alb! Sunt fericită că ne-am găsit și îi mai cer lui Dumnezeu doar sănătate, de dragostea noastră ne îngrijim noi. Te iubesc, soțul meu!”, a fost mesajul Gabrielei Cristea pentru Tavi Clonda cu ocazia aniversării artistului.

Tavi Clonda a mers cu familia la mama sa

Cu ocazia zilei sale de naștere, Tavi Clonda a mers la mama sa, la Brașov, împreună cu Gabriela Cristea și cele două fetițe ale lor.

”Nu am mai fost deloc, decât în ianuarie. Pentru fete a fost o bucurie, pentru că au văzut curtea. S-au mai văzut odată cu bunica, cu mama, la Predeal, dar tot după șase luni. E foarte rar și fetele simt. La început nu au vrut, dar după nu mai plecau. ”Hai la bunica, hai la bunica”. A fost mișto și pentru mama că am mers la ea de ziua mea”, a mărturisit Tavi Clonda.

citește și...