Ce bine arată mama Nataliei Mateuț! ”Parcă e soră cu tine”

31.08.2021, 11:37
Ce bine arată mama Nataliei Mateuț! ”Parcă e soră cu tine”
Ce bine arată mama Nataliei Mateuț! ”Parcă e soră cu tine”

Vedeta de televiziune Natalia Mateuț, în vârstă de 31 de ani,  le-a făcut o surpriză celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Aceasta a dat publicității o fotografie în care apare alături de mama sa, care arată extraordinar de bine. Internauții au fost încântați de felul în care arată cea care i-a dat viață Nataliei Mateuț.

Natalia Mateuț, una dintre cele mai sexy apariții de pe micile ecrane, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România.

Natalia Mateuț a publicat, pe contul său de Instagram, o imagine cu cea care i-a dat viață. Mama Nataliei Mateuț, Mădălina, arată extraordinar de bine, iar asemănarea dintre cele două i-a făcut pe internauți să reacționeze imediat.

Ce bine arată mama Nataliei Mateuț! Fanii s-au întrecut în complimente

Fotografia Nataliei Mateușț cu mama sa a primit numeroase aprecieri din partea internauților și comentarii care mai de care mai frumoase.

”Ce frumoasă mamă ai, parcă e soră cu tine!”, ”Ce mamă tânără și frumoasă ai”, ”Două superbe”, ”Faine”, ”Cât de frumoase sunteți! Așa mamă, așa fiică”, ”Sunteți frumoase”, ”Arată bine doamna Mateuț”, ”Superbe”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Ce bine arată mama Nataliei Mateuț! Cum a arătat în ziua nunții


Fostul mare fotbalist Dorin Mateuț, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit cu Mădălina în anul 1989, cu un an înainte să vină pe lujme fiica lor cea mare, Natalia, care este prezentatoare la Antena Stars. Cei doi mai au o fată, Alexandra.

“Natalia de mică şi-a dorit să fie jurnalist, de mică lua interviuri celor din casă şi e un vis pe care şi l-a îndeplinit şi în fiecare zi îmi spune: ”Sunt atât de fericită, fac absolut ceea ce îmi place, sunt foarte fericită cu viaţa mea””, a spunea mama Nataliei Mateuţ în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

citește și...