Ce bine arată are Maria Constantin! ”Una mai frumoasa decât cealaltă”

11.11.2020, 14:00
Ce bine arată are Maria Constantin! ”Una mai frumoasa decât cealaltă”

Interpreta de muzică poipulară Maria Constantin este o femeie extrem de atrăgătoare. Aceasta a moștenit frumusețea de la mama sa, cu care seamănă izbitor.

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a aniversat-o ieri pe mama sa, ocazie cu care a dat publicității o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viață. ”Astăzi este despre tine MAMI! La mulți ani❤️❗️”, a fost mesajul transmis de Maria Constantin cu ocazia zilei de naștere a mamei sale.

Maria Constantin seamănă foarte bine cu mama sa. De altfel, fanii au fost extrem de încântați să o vadă pe mama cântăreței și au transmis numeroase mesaje pentru cele două. ”Una mai frumoasa decât cealaltă”, ”O mamă frumoasă la fel ca tine”, ”Sunteți două frumoase”, ”ce mamă frumoasă și tânîără ai”, ”Care-i mama și care-i fiica… Amândouă tinere și frumoase”, ”Frumoasă fata, dar nici mama nu e mai prejos”, ”Două păpuși”, ”Frumoasă mamă, parcă ați fi surori”, ”Așa mamă, așa fiică”.

Maria Constantin a fost măritată de două ori și are un copil

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul acesta, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

În prezent, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre actualul ei iubit a oferit cântăreața de muzică populară detalii la o emisiune de televiziune. ”El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus artista.

Aceasta a explicat că noul ei partener a mai fost căsătorit. „El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta”, a adăugat vedeta.
citește și...